Obnoviť stránku

Hyper Amber Silver 3800mAh

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hyper Amber Silver 3800mAh

Venujte ochrane svojim hodinkám Apple Watch maximálne úsilie a nabíjajte ich kdekoľvek a kedykoľvek sa vám zapáči. Cestovné puzdro Hyper Amber predstavuje veľmi premyslené príslušenstvo, ktoré kombinuje praktické puzdro a integrovanou POWER BANK v jednom. Puzdro kompaktných rozmerov môžete neustále nosiť pri sebe.

kľúčové vlastnosti

  • Určené pre Apple Watch
  • Kombinácia ochranného puzdra a power banky
  • Kapacita integrovanej batérie 3800 mAh
  • malé rozmery
  • Ideálny na cesty
  • USB port pre nabíjanie ďalších zariadení

Puzdro aj Power Bank

Čo sa týka nabíjania, tak stačí hodinky zložiť zo zápästia a vložiť ich do puzdra. Apple Watch sa vďaka kapacite interného akumulátora 3 800 mAh nabijú až 8 ×. To už je slušná dávka energie, aby ste mohli svoje hodinky využívať aj na dlhých cestách, kde nebudete mať k dispozícii zdroj elektrickej energie. Vďaka USB konektoru budete môcť súčasne tiež napájať iné zariadenia napr. iPhone, iPad a ďalšie. Už tak nebudete musieť so sebou nosiť niekoľko nabíjačiek pre niekoľko zariadení. Puzdro Hyper Amber je dodávané v elegantnom hliníkovom prevedení rešpektujúci farby spoločnosti Apple.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 101 mm (10,1 cm)
Výška 46,4 mm (4,64 cm)
Hĺbka 101 mm (10,1 cm)

Kapacita

Kapacita 3 800 mAh

Výstupy

Výstupy USB-A

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd 0,5 A

Hmotnosť

Hmotnosť 270 g
Kód:  EAMI110a
Produktové číslo:  HY-77302200

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14