Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Husky Sloper 45, čierny

4,6 17 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
82,90 €

Husky Sloper 45, čierny

Keď batoh, tak vodoodolný! Už máte vyhliadnutú horu, na ktorú budúci víkend budete liezť, ale stále vám chýba batoh, do ktorého by ste zbalili všetky nevyhnutnosti na cestu? Do prírody budete potrebovať batoh, ktorý vás nezradí ani za daždivého počasia. Presne takým spoločníkom horolezcov je batoh Husky Sloper 45 s praktickým využitím vnútorného priestoru z nepremokavého a veľmi ľahkého materiálu. Využijú ho aj nadšenci víkendových dobrodružstiev v prírode.

Kľúčové vlastnosti

  • Úprava materiálu RIPSTOP 
  • Objem 45 litrov
  • Ľahký batoh
  • Vodoodolný materiál
  • Chrbtový systém NBS
  • Nepremokavé zipsy

Nielen pre horolezcov

Batoh Husky Sloper 45 je vyrobený z ľahkého materiálu s nepremokavou úpravou. Váš chrbát iste ocení chrbtový systém NBS s duralovými výstuhami a výbornou ventiláciou. Výhodou je aj priedušné vystuženie na anatomicky tvarovaných ramenných a bedrových popruhoch. Batoh si dostatočne vystačí s 1 hlavnou komorou, ktorá má predné vrecko a navyše pridaný bočný vstup. K výbave ďalej patria bočné sieťované vrecká, bočné kompresné popruhy, hrudný a bedrový popruh a nepremokavé zipsy. Užitočnými doplnkami batoha sú uchá na trekingové palice, elastická fixácia, príprava pre vodný vak, reflexné prvky a pršiplášť.

Objem:
45 litrov

Hmotnosť:
1 300 gramov

Rozmery:
60 × 30 × 21 cm


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Unisex

Určenie

Vhodné pre Dospelých
Určenie Unisex

Využitie

Využitie Turistické, Športové

Výbava

Vrecká Vrecko na fľašu, Horné vrecko
Prístup Spredu
Popruhy Nastaviteľné popruhy, Hrudný pás, Bedrový pás
Vlastnosti a výbava Vystužený chrbát, Horné veko

Rozmery (V × Š × H)

Výška 60 cm
Šírka 30 cm
Dĺžka/hĺbka 21 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 1,3 kg
Kód:  SPT12219
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8592287008982
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01