Obnoviť stránku

Husky Sawaj Ultra 2

3,8 4 hodnotení
232,70 €

Husky Sawaj Ultra 2


Extrémne ľahký stan HUSKY Sawaj Ultra 2 pre dve osoby je vynikajúci pre aktívne športy, kedy zvažujete každú záťaž. Unikátnu malú hmotnosť výrobca dosiahol použitím najnovších technológií a materiálov. Stan je veľmi stabilný a ponúka pohodlné ležanie. Je vysokoodolný voči vode, vetru aj UV žiareniu a zároveň je dobre priedušný. Súčasťou balenia sú odľahčené duralové kolíky a sada na opravu.

Kľúčové vlastnosti

  • Extrémne ľahký stan pre 2 osoby
  • UV ochrana
  • Odľahčená konštrukcia
  • Silikónový náter
  • Odolný proti poškodeniu

Dôležité parametre

Hmotnosť minimálna:
1,6 kg

Hmotnosť celková:
1,89 kg

Konštrukcia:
samonosný dvojplášťový stan s vnútornou konštrukciou

Priemer nosných tyčí:
8,5 mm

Použité materiály

Podlaha je vyrobená z nylonu 70D 210T, ktorý je priedušný, veľmi pevný a pružný. Je odolný voči mechanickému poškodeniu a opotrebovaniu. Má dobré tepelnoizolačné vlastnosti, a preto sa hodí aj do mrazu. Polyuretánový náter je impregnácia, ktorá chráni materiál pred vodou do vodného stĺpca až 8 000 mm/cm2.

Nosné tyčky sú vyrobené z duralu, ktorý je zliatinou hliníka a ďalších prímesí, vďaka čomu je konštrukcia veľmi ľahká a znesie väčšie zaťaženie.


Materiál, z ktorého je vyrobený vonkajší aj vnútorný stan, je 20D Nylon Ripstop, čo je priedušná a ľahká syntetická látka známa svojou pevnosťou a pružnosťou. Odoláva mechanickému poškodeniu a vďaka technológii RIPSTOP zastavuje ďalšie šírenie poškodenia, ak už k nemu došlo. Má dobré tepelnoizolačné vlastnosti, a preto sa dobre hodí aj do mrazu. Vonkajší stan má obojstrannú silikónovú záťaž s odolnosťou voči vode do vodného stĺpca až 3 000 mm/cm2.


Parametre a špecifikácia

Rozloženie stanu

Maximálny počet osôb 2
Tvar Iglu
Kompozícia stanu S apsidou

Vlastnosti

Špeciálne vlastnosti Samonosné
Vodný stĺpec tropika 3 000 mm
Vodný stĺpec podlážky 8 000 mm
Materiál konštrukcie Dural
Farba Zelená
Hmotnosť 1,85 kg
Počet plášťov Dvojplášťové
Materiál plášťa Nylon

Typ

Typ Ultraľahký

Rozmery - rozbalené

Hĺbka 280 cm
Šírka 120 cm
Výška 115 cm

Rozmery - zbalené

Hĺbka 40 cm
Šírka 13 cm
Výška 13 cm
Kód:  SPTsc793
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8592287024937
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02