Obnoviť stránku

Husky Mikro + 2 °C

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Husky Mikro + 2 °C

Ste milovníkom outdoorových aktivít a hľadáte pohodlný a ultraľahký spací vak? HUSKY Mikro z radu MIKRO je určený pre teploty do + 2 °C, zároveň ponúka komfortný spánok v miernych a teplejších podmienkach a jeho hmotnosť je len 550 gramov. Je vyrobený z veľmi kvalitných materiálov, disponuje zatepľovacím golierom, sťahovaním okolo hlavy a ramien, vreckami a obalom. Oceníte ho celoročne pri výletoch, cyklistike, turistike alebo trekingu, kde vám zaistí dostatočné pohodlie a komfort.  

Kľúčové vlastnosti

  • Spací vak do mierneho počasia
  • ultraľahký a pohodlný
  • náplň z dutého vlákna
  • komfortný
  • systém pravého a ľavého zipsu
  • zatepľovací golier

Použité materiály

Vonkajší materiál spacieho vaku je 40D 260T Tactel Nylon Ripstop, ktorý je syntetický, maximálne priedušný a ľahký. Je vynikajúci pre expedičné vrecia, pretože je veľmi pevný, pritom jemný a dobre odoláva nízkym teplotám. Vďaka technológii Ripstop sa znižuje možnosť mechanického poškodenia a v prípade, že k nemu dôjde, zastavuje sa jeho samovoľné šírenie.

Náplň je z dutého, polyesterového, syntetického vlákna. Vyniká skvelými izolačnými vlastnosťami, tvarovou pamäťou a nízkou hmotnosťou. Nepohlcuje vlhkosť, rýchlo uschne a je vhodný pre alergikov. Vlákno je potiahnuté vrstvou silikónu, čo mu dodáva ešte lepší účinok tepelnej izolácie a predlžuje životnosť.

 

Vnútorná časť spacieho vaku je vyrobená zo Soft Nylonu, ktorý je syntetický, veľmi priedušný, príjemný a ľahký. Má dobré izolačné vlastnosti, a preto sa hodí pre spacie vaky do nízkych teplôt.

Doplňujúce informácie

Výplň:
1 × 80 g/m2 Supreme Loft

Konštrukcia:
jednovrstvová

Príslušenstvo:
obal

 

Parametre a špecifikácia

Použitie

Určenie Unisex
Obdobie Letný
Výplň Mikrovlákno

Max. výška postavy

Max. výška postavy 185 cm

Teplotné rozsahy

Tvar

Tvar Múmia
Zapínanie Ľavé zapínanie, Pravé zapínanie

Hmotnosť

Hmotnosť 600 g

Farba

Farba Zelená
Kód:  SPTsc820
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03