Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Husky Marel 27, čierny

4,9 8 hodnotení
42,90 €

Husky Marel 27, čierny

Batožinu potrebujeme prakticky na každom kroku. Pokiaľ zháňate "spoločníka" do školy, mesta či pre svoje turistické aktivity, batoh Husky Marel by vám nemal chýbať. Má totiž dokonale organizovaný vnútorný priestor (objem 27 l), takže sa doň zmestia všetky vaše veci, a to vrátane notebooku (33 x 28 x 4 cm). Batoh je veľmi ľahký a navyše je vybavený anatomicky tvarovaným chrbtovým systémom AMS a vystuženými ramennými popruhmi. Možno v ňom teda prenášať všetky nevyhnutnosti bez toho, aby to malo negatívny vplyv na váš chrbát či ramená.

Základné vlastnosti

  • Perfektne organizovaný vnútorný priestor
  • Malá hmotnosť
  • Chrbtový systém AMS a vystužené popruhy
  • Vyrobený z vodoodolného nylonu
  • Reflexné prvky
  • Perfektné odvetrávanie

Komfort za každého počasia

S batohom Husky Marel sa môžete vydať von aj za dažďa, pretože je vyrobený z nylonu s nepremokavou úpravou. Vďaka prítomnosti reflexných prvkov vám potom nevadia ani zhoršené svetelné podmienky - aj tak vás bude vidieť. Vyššie spomínaný chrbtový systém je navyše vybavený priedušnou sieťovinou, ktorá skvele odvetráva, takže s ním budete môcť vyraziť skutočne za každého počasia. Batohy Husky sú zárukou jedinečného komfortu aj kvality.

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých
Určenie Unisex

Hmotnosť

Hmotnosť 0,7 kg

Využitie

Využitie Turistické, Mestské

Výbava

Vrecká Vrecko na fľašu
Prístup Spredu
Vlastnosti a výbava Reflexné prvky, Vodoodolné

Rozmery (V × Š × H)

Výška 50 cm
Šírka 28 cm
Dĺžka/hĺbka 19 cm

Objem

Objem 27 l

Určenie

Určenie Unisex
Kód:  SPT12229
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8592287007671
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03