Obnoviť stránku

Husky Lory ružová 122

4,0 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Husky Lory ružová 122

Radi s rodinou lyžujete? Potrebujete sa na lyžiarsku sezónu kompletne pripraviť? Určite sa vám bude páčiť táto zateplená lyžiarska bunda, do ktorej oblečiete vaše dieťa s výškou približne 122 cm. Svoje využitie nájde všade tam, kde je potrebné udržať tepelný komfort a zároveň priedušnosť pre aktívnejší pohyb. Určite sa hodí nielen na lyžovanie, ale napríklad aj na stavanie snehuliaka, bobovanie a ďalšie športové aktivity v zimnom období.
Má veľa funkčných vylepšení, ktoré spríjemnia aj dlhý pobyt vonku počas chladných dní. O celkový tepelný komfort sa bude starať napríklad nalaminovaná membrána vrchného materiálu, zateplený golier či odnímateľná kapucňa.

Kľúčové vlastnosti

  • Zateplená detská lyžiarska bunda s dobrou priedušnosťou
  • Pohodlná kapucňa na ochranu pred vetrom
  • Zateplené hlavné vrecká
  • Zateplený golier
  • Výrazné reflexné prvky na rukávoch

Špecifikácia:

Materiál: Aquablock Plus
Vrchný materiál: 100 % polyester (s nalaminovanou membránou)
Vodný stĺpec: 10 000 mm H2O
Priedušnosť: 7000 g/m2/24 hod.

Kód:  SPT3995
Produktové číslo:  8592287066876
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03