Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Huawei FreeBuds Wireless Earphones Black

3,9 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Huawei FreeBuds Wireless Earphones Black

Doprajte si absolútnu slobodu pohybu bez akéhokoľvek kábla. Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom obľúbeného výrobcu Huawei v sebe snúbia eleganciu, kvalitnú reprodukciu hudby a dlhú výdrž batérie. Či už ich budete nosiť počas svojej obľúbenej športovej aktivity alebo len tak pri ceste do práce, vždy vám ich prítomnosť pripomenie len hudba.

Prednosti čiernych bezdrôtových slúchadiel Huawei FreeBuds

  • Bezdrôtová komunikácia cez Bluetooth 4.2
  • Absolútna absencia káblov
  • Až 10-hodinová výdrž batérie
  • Dobíjanie vo vlastnom puzdre
  • Integrovaný mikrofón
  • Ovládanie dvojím poklepom
  • Zabudovaný G senzor a infračervený senzor

Batéria na celý deň a kvalitný zvuk

Čierne bezdrôtové slúchadlá Huawei FreeBuds vydržia hrať na plné nabitie až 10 hodín, takže ich prakticky nemusíte počas dňa vôbec nabíjať. Na dobíjanie potom slúži ich vlastné puzdro. Ani vtedy sa teda nezdržujete hľadaním kábla. S prehrávačom či telefónom komunikujú na princípe moderného Bluetooth 4.2, ktorý vám poskytne aj ľahké spárovanie. Technológia Purely Superior Sound využíva dynamických ovládačov zvuku a nezávislého ekvalizéra, aby dodala prirodzený zvukový výstup s jasnými výškami a hlbokými basmi.

Bezdrôtové slúchadlá s G senzorom a infračerveným senzorom

Veľkou výhodou slúchadiel je integrovaný mikrofón a citlivý G senzor. Na príjem hovorov vám postačí dvojité poklepanie na ľavé slúchadlo. Dvojité poklepanie na pravé slúži na pozastavenie a opätovné prehrávanie hudby. Veľmi príjemnou funkciou je tiež zabudovaný infračervený senzor. Ten je schopný automaticky rozoznať, kedy slúchadlá vložíte do uší a kedy ich zložíte.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  HU5012a1c2
Produktové číslo:  6901443234035
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13