Obnoviť stránku

Huawei Band 3 Pro Blue

4,4 30 hodnotení

Huawei Band 3 Pro Blue

Huawei Band 3 Pro, fitness náramok s GPS a dlhou výdržou

Fitness náramok Huawei Band 3 Pro vás prekvapí vo všetkých smeroch. Okrem skvele čitateľného AMOLED displeja sa môže pochváliť dlhou výdržou, starostlivým sledovaním životných funkcií aj kompatibilitou s iOS aj Android. Skrátka cenovo dostupný náramok, ktorý nadchne každého používateľa.


AMOLED displej

Zle čitateľný displej je spoločný menovateľ celého radu fitness náramkov. Huawei Band 3 Pro je pravým opakom. Dotykový AMOLED displej s uhlopriečkou 0,95" je mierne zaoblený tak, aby ideálne sedel na zápästí.

Huawei Band 3 Pro


Náramok, ktorý budete chcieť nosiť

Fitness náramok Huawei Band 3 Pro je pochopiteľne vybavený silikónovým remienkom, ktorý je však pevne spojený s kovovým telom, v ktorom sú ukryté všetky technológie a senzory. AMOLED displej navyše umožňuje jednoduchú zmenu ciferníkov. Pokojne v závislosti na aktuálnej situácii.

Presné sledovanie tepovky

Pri všetkých fitness aktivitách je dôležité sledovať tepovú frekvenciu. Nový senzor Huawei TruSeen 3.0 využíva infračervené svetlo a inteligentné AI. Vďaka tomu nameria presnejšie výsledky za cenu nižšej spotreby energie.


Huawei Band 3 Pro

Vyriešte problémy so spánkom

Huawei v úzkej spolupráci Harvard Medical School CDB vyvinul úplne nové nástroje na meranie kvality spánku. Funkcia ponúka viac ako 200 možných riešení a nápadov pre váš kvalitnejší spánok a ľahšie vstávanie.


Huawei Band 3 Pro zabehne maratón

Chystáte sa pokoriť maratónsku métu? Fitness náramok Huawei Band 3 Pro vám v tom pomôže. Zvládne merať až 7 hodín so zapnutou GPS. To je dostatok času aj pre skutočných bežeckých začiatočníkov. Dôležitá je aj zvýšená odolnosť proti vode na úrovni 5 ATM.


Úzka spolupráca s mobilom

Náramok Huawei Band 3 Pro možno jednoducho spárovať s vaším smartfónom. Hneď potom môžete riešiť notifikácie alebo ovládať fotoaparát na diaľku.

Huawei Band 3 Pro



Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4

Displej

Tvar ciferníka Hranatý
Uhlopriečka displeja 0,95 "
Typ displeja AMOLED

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra Plast
Farba puzdra Modrá
Hmotnosť 25 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth, GPS
Senzory a hardvér Vibrácie, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla

Funkcie

Športové aktivity Beh, Fitness, Chôdza, Plávanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Záznam trasy, Výpočet kalórií
Zdravotné funkcie Monitoring spánku
Smart funkcie Budík, Dátum, Stopky

Softvér

Jazyk mobilnej aplikácie Angličtina
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 288 h (12 d)
Bežná výdrž batérie 168 h (7 d)
Kód:  HU4710a3
Produktové číslo:  55023009           
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14