Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Huawei Band 2 Pro Black

4,4 76 hodnotení

Huawei Band 2 Pro Black

Minimalistický fitness náramok v elegantnom dizajne zaujme nejedného športovca. Disponuje radom športových režimov, ako sú napríklad beh a plávanie. Oproti svojmu predchodcovi je vybavený prehľadným displejom a GPS lokátorom. Vie prijímať notifikácie z vášho telefónu, meria tepovú frekvenciu, monitoruje kvalitu spánku.

Čím fitness náramok Huawei Band 2 Black Pro zaujme?

  • Meraním tepovej frekvencie
  • Vodotesným vyhotovením (5 atm)
  • Minimalistickým kompaktným spracovaním
  • Prehľadným displejom
  • Funkciami pre niekoľko športov
  • Príjmom notifikácií z telefónu
  • Elegantným remienkom

Počúvajte svoje srdce

Čierny Huawei Color Band 2 Pro monitoruje váš srdcový tep 24 hodín denne. Či už spíte, pracujete, alebo športujete. Môžete sa spoľahnúť na ucelené dáta, ktoré vám o vašom tepe poskytne.

Huawei Band 2 Pro a zabudovaný GPS senzor

S novozabudovaným GPS senzorom budete mať vždy k dispozícii presné dáta o vašom behu, jazde na bicykli alebo aj trase na bežkách. Senzor zaznamenáva každé miesto, kadiaľ prebehnete a každú zákrutu, kde odbočíte. V inteligentnom telefóne si potom trasu zobrazíte a ľahko sa dozviete jej dĺžku a prevýšenie.

Notifikácia z telefónu

Samozrejmosťou je aj príjem notifikácií z vášho inteligentného telefónu. Vďaka Bluetooth 4 vie čierny Huawei Color Band 2 Pro prijať a zobraziť údaje o prichádzajúcom hovore či sms správach.

Dizajn čierneho náramku Huawei Band 2 Pro

Náramok je poňatý v modernom, minimalistickom štýle, vďaka ktorému je ľahký a ideálny na celodenné nosenie bez toho, aby ste ho na ruke príliš vnímali. Je vyrobený v kombinácii kvalitnej ocele a skla a remienok je zhotovený z praktického a odolného silikónu. Vďaka týmto materiálom a spracovaniu je náramok vodotesný. Môžete s ním bez problémov plávať aj sa potápať do akejkoľvek hĺbky bežnej pre rekreačné potápanie bez vybavenia.

Osobný tréner na vašom zápästí

Prácou čierneho fitness náramku Huawei Color Band 2 Pro nie je len zaznamenávať dáta o vašich športových aktivitách. Navyše je totiž vybavený pokročilým algoritmom, ktorý dáta analyzuje a navrhuje ako cvičiť a trénovať účinnejšie.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Unisex

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4

Displej

Tvar ciferníka Hranatý
Uhlopriečka displeja 0,96 "
Typ displeja POLED
Sklíčko Minerálne

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra Ostatné kovy
Farba puzdra Čierna

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth, GPS
Senzory a hardvér Vibrácie, Akcelerometer, Gyroskop

Funkcie

Športové aktivity Beh, Chôdza
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Záznam trasy
Zdravotné funkcie Monitoring spánku
Smart funkcie Budík, Dátum

Softvér

Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina
Jazyk rozhrania Angličtina

Výdrž a úložisko

Bežná výdrž batérie 170 h (7,08 d)
Kód:  HU4710a1b
Produktové číslo:  55022283
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08