Obnoviť stránku

HP Signature II Backpack 15,6"

4,0 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP Signature II Backpack 15,6"

Na zachovanie bezproblémovej funkčnosti notebooku je nutnosťou zabezpečiť jeho transport tak, aby nebolá ohrozená perfektná prevádzka. Doprajte počas vašich ciest komfort nielen prenášanému notebooku, ale aj vašemu chrbtu. Ten je trvalo preťažovaný či už nesprávnou formou sedenia za monitorom počítača, alebo ťahaním neprimerane ťažkej batožiny. Unikátny koncept elegantného batohu prináša riešenie pre obe situácie. Je vhodný ako pre študentov, tak aj pre bežne pracujúcich, a to vďaka univerzálnemu triezvemu dizajnu a praktickému vyhotoveniu.

Vystužené sú nielen vrecká na notebook, tablet a príslušenstvo, ale aj steny a priehradky a tiež celá základná konštrukcia. To znamená bezpečnú fixáciu na vašom chrbte a teda aj úľavu unavenej chrbtici. Okrem toho je batoh vybavený vystuženými a priedušnými ramennými popruhmi a jedným popruhom prsným. Všetky majú nastaviteľnú dĺžku. Odvetrávanie je tiež vedené vo vystužení zadného dielu. Jedinečný batoh, ktorý prináša nielen komfort na prenos notebooku a tabletu, ale aj pohodlie pre namáhaný chrbát, je určený pre notebooky do maximálnej veľkosti uhlopriečky 15,6".

Kľúčové vlastnosti

  • Unikátny koncept
  • Kvalitný materiál
  • Bezpečný transport
  • Obe ruky voľné
  • Bezpečná fixácia zariadenia
  • Moderný dizajn
  • Nízka hmotnosť
 

Parametre a špecifikácia

Vonkajšie rozmery

Hĺbka 6 cm
Šírka 49 cm
Výška 36 cm

Výbava

Vrecká Vrecko na notebook

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 15,6 "

Farba

Farba Čierna, Sivá
Kód:  HPCP0101e
Produktové číslo:  L6V66AA#ABB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01