Obnoviť stránku

HP Select 75 White Backpack 16"

4,5 59 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP Select 75 White Backpack 16"

Dizajnový, moderný, decentný a neformálny. To všetko spĺňa jedinečný batoh od spoločnosti HP. Vďaka svojmu prevedeniu s dôrazom na výkon funguje trojnásobnú dobu. Vezmite si ho do školy. Vezmite si ho do práce. Je nabitý maximálnym výkonom na použitie doma i na cestách. Je vždy perfektným príslušenstvom pre každé dobrodružstvo. Premyslene rozmiestnené vypchávky chránia pred nárazmi a spoľahlivo ochránia vaše cennosti.
Vodeodolný povrch proti vplyvom počasia a polstrovaná spodná časť tvoria ďalšie spoľahlivé ochranné prvky. Batoh je určený pre notebooky s maximálnou uhlopriečkou 40,6 cm (16"). Nič však nebráni tomu naplniť ho k prasknutiu. Je tu 11 vreciek vrátane oddeleného vrecka pre notebook, prehľadný organizačné panel a dvojica vonkajších postranných vreciek. Biela farba je už len spestrením výbavy. Vďaka inovatívnemu materiálu zostane vždy čistá a jasná. Má špeciálnu ochrannú vrstvu proti nečistotám, ktorá chránia batoh pred vznikom škvŕn.
Parametre a špecifikácie:
Farba:
biela/čierna
Pre notebooky s uhlopriečkou:
až do 16 "(40,6 cm)
Hmotnosť
620 g
Rozmery (Š x H x V)
360 x 160 x 455 mm

Parametre a špecifikácia

Vonkajšie rozmery

Hĺbka 16 cm
Šírka 36 cm
Výška 45,5 cm

Výbava

Vrecká Vrecko na notebook

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 16 "

Farba

Farba Biela, Čierna
Kód:  HPCP0106b
Produktové číslo:  H4J95AA#ABB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17