Obnoviť stránku

HP Omen Gaming Backpack 17.3 "

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP Omen Gaming Backpack 17.3 "

Majte svoj herný arzenál pripravený na akékoľvek bojisko. Batoh Omen zhmotňuje praktickú formu, ako preniesť herného miláčika a sortiment príslušenstva - Bezpečne a prehľadne . Počíta sa nielen s kabelážou a myšou, ale aj so slúchadlami alebo menšie klávesnicou. Po dorazení na miesto stačí len bleskurýchlo vybaliť a zjednať poriadok na bojisku. Do oddeleného priestoru pri notebooku uložíte aj tablet na chvíle odpočinku.
Kým vnútri chráni uloženú elektroniku polstrovanie, z vonku má odolný exteriér, ktorý obstojí pred nástrahami pri transporte. Myslené bolo aj na pohodlie pri prenášaní výkonného macka. Zadný panel s polstrovaním vás ušetrí otlačeniu, lepšie odvetráva a nastaviteľnými popruhmi nájdete správnu polohu.
Parametre a špecifikácie:

Určené pre:
Notebook do uhlopriečky 17,3 "

Parametre a špecifikácia

Výbava

Vrecká Vrecko na notebook

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 17,3 "

Farba

Farba Čierna
Kód:  HPCP0107c
Produktové číslo:  K5Q03AA#ABB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17