Obnoviť stránku

Hoppe ST-40, modrá

4,9 9 hodnotení
42,90 €

Hoppe ST-40, modrá

Máte ďaleko na nákupy a tašky s nákupom vždy ťažké? S touto taškou na veľkých a odnímateľných kolieskach bude dopravenie aj väčšieho nákupu zaručene hračkou. Stabilná oceľová konštrukcia je doplnená vodoodolnou textilnou časťou. Taška ani nákup tak nikdy nezmokne. S pomerom hmotnosti len 1,8 kg a objemom až 48 litrov je dokonalým spoločníkom pri vašich nákupoch. Hlavný priestor je uzatvárateľný praktickým sťahovaním a je krytý chlopňou. 

Kľúčové vlastnosti

  • Dokonalý pomocník pri väčších nákupoch
  • Odporúčaná nosnosť 15 kg
  • Ľahká kovová konštrukcia a polyester
  • Odnímateľné veľké kolieska
  • Vodoodolný materiál
  • Skladacia naplocho

Hladký a tichý chod

Vďaka veľkým kolieskam je ľahký pohyb aj s ťažkým nákupom zaručený a vám sa bude taška ľahko ťahať aj na dlhšie vzdialenosti. To zaručuje aj praktická rukoväť, ktorá je prispôsobená pre maximálne pohodlie pri používaní. Pokojne tak môžete vyraziť za zľavami do obchodov oveľa ďalej, než ste boli doteraz zvyknutí. Na zadnej strane nájdete aj malé vrecko uzatvárateľné na zips. Používateľov určite poteší skutočnosť, že v prípade, kedy nebudete tašku používať ju možno jednoducho zložiť naplocho. Po odmontovaní koliesok tak bude zaberať oveľa menej miesta, než by ste čakali.

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Unisex

Farba

Farba Modrá

Rozmery (V × Š × H)

Výška 60 cm
Šírka 33 cm
Dĺžka/hĺbka 24 cm

Využitie

Využitie Mestské, Nákupné

Spôsob nosenia

Spôsob nosenia V ruke

Objem

Objem 48 l

Hmotnosť

Hmotnosť 1,8 kg

Výbava

Kolieska Pevné
Počet koliesok 2
Držadlo Horné

Objem

Objem 48 l

Farba

Farba Modrá

Hmotnosť

Hmotnosť 1 800 g

Maximálna nosnosť

Max. nosnosť 15 kg
Kód:  SPT7220
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594021928556

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16