Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Herschel Little America Black/Tan Synthetic Leather

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Herschel Little America Black/Tan Synthetic Leather

Zháňate batoh s využitím ako do mesta, tak aj na turistické výlety? Zvoľte batoh Herschel Little America, ktorý je vyrobený v zaujímavom horolezeckom štýle s modernými turistickými doplnkami. Má jedno hlavné vrecko, vrecko na notebook, kapsičku na telefón s vývodom na slúchadlá a malé predné vrecko s logom Herschel. Na dlhších výletoch oceníte vystužený chrbát a ramenné popruhy, ktoré sú taktiež nastaviteľné.

Kľúčové vlastnosti batoha Herschel Little America vo farbe Black/Tan – 25 l

  • Batoh Herschel Little America v horolezeckom štýle s modernými turistickými doplnkami
  • Hlavné vrecko, vrecko na notebook 15", vrecko na telefón s vývodom na slúchadlá
  • Vonkajšie vrecko s logom Herschel
  • Zapínanie na magnet so vzhľadom pracky
  • Vystužený chrbát
  • Vystužené a nastaviteľné ramenné popruhy
  • Unisex – vhodný pre mužov i ženy
  • Vo farbe Black/Tan

Vychytenosti batoha Herschel Little America

Batoh Herschel Little America má netradičné zapínanie na magnet so vzhľadom pracky. Na prednej strane batoha nájdete jedno malé vrecko na zips na umiestnenie napr. peňaženky alebo kľúčov od auta. Je v ňom tiež dômyselne schovaný klip na kľúče. Toto vrecko zdobí našité logo Herschel. Zadná strana batoha je vystužená pre pohodlné nosenie ako v meste, tak aj napríklad na výletoch. Určite tiež oceníte vystužené ramenné popruhy s nastaviteľnou dĺžkou. Na popruhoch sú umiestnené malé pútka na zachytenie palcov pri chôdzi, ktorá je tak pohodlnejšia a príjemnejšia. Remienky sú vyrobené z umelej kože. Na hornej strane batoha Herschel Little America nájdete praktické pútko na zavesenie.

Priestranný batoh Herschel Little America

Batoh Herschel Little America má jedno veľké priestranné vrecko, ktoré je opatrené sťahovacím mechanizmom. V hlavnom vrecku je ďalej umiestnené vystužené vnútorné vrecko s priestorom na notebook do veľkosti 15". Milovníkov hudby určite poteší aj menšie vrecúško, ktoré je určené na telefón alebo iPod. Súčasťou batoha je aj vývod na slúchadlá pre komfortné počúvanie. Vnútorná časť batoha je ušitá z príjemnej podšívky.

Materiál podšívky:
100 % nylon

Materiál vonkajšej strany batoha:
100 % polyester

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých
Určenie Unisex

Vrecko na notebook

Maximálna uhlopriečka notebooku 15 "

Hmotnosť

Hmotnosť 1,04 kg

Využitie

Využitie Mestské

Výbava

Vlastnosti a výbava Vystužený chrbát

Rozmery (V × Š × H)

Výška 50 cm
Šírka 29 cm
Dĺžka/hĺbka 18 cm

Určenie

Určenie Unisex
Kód:  SPThersch11
Produktové číslo:  828432010431

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13