Obnoviť stránku

HAWKEYE QV black matt

Kúpiť s kódom ALZADNI30
Kód bude uplatnený automaticky.
130,13 €
185,90 €

HAWKEYE QV black matt

Bezpečnosť vašich očí počas cyklovýletov vám zaistia unisex cyklistické okuliare Alpina Sports. Budú vám skvele slúžiť nielen na ochranu vášho zraku, ale zaistia aj väčší komfort pri jazde. Pri výletoch na bicykli ochránia vaše oči pred vetrom, prachom a slnečným žiarením cyklistické okuliare Alpina Sports. Nielenže bude ochránený váš zrak, ale aj jazda sa stane komfortnejšou. Ich výhodou je nastaviteľný nosník. Zrkadlové, vodoodpudivé, samozatmavovacie, polarizačné a nezahmlievajúce sa sklá vám zaistia bezchybné videnie bez akýchkoľvek chýb, ako je skreslenie alebo zväčšovanie, aby ste si mohli naplno užiť svoje cyklistické výlety. Na šošovky okuliarov bol použitý kvalitný materiál, ktorý poskytuje ochranu proti škodlivému slnečnému žiareniu UV400. Prispejú k vynikajúcemu športovému zážitku.

Cyklistické okuliare HAWKEYE QV black matt Bočný pohľad
Cyklistické okuliare HAWKEYE QV black matt Bočný pohľad

Hlavné prednosti cyklistických okuliarov HAWKEYE QV black matt

  • O ochranu očí na cyklovýletoch sa postarajú unisex cyklistické okuliare Alpina Sports
  • Zrkadlové, vodoodpudivé, samozatmavovacie, polarizačné a nezahmlievajúce sa sklá
  • Ponúkajú ochranu pred slnečným žiarením UV400
  • Farba rámu okuliarov na bicykel Alpina Sports je čierna
  • Sklíčka dopĺňa dúhová farba

Ergonomický dizajn rámčeka zaisťuje pohodlné a presné nosenie

Rámček okuliarov je veľmi odolný a postará sa o komfortné nosenie na celý deň. K zaujímavému vyhotoveniu cyklo okuliarov Alpina Sports prispieva čierna farba rámčeka.

Cyklistické okuliare HAWKEYE QV black matt Screen

Sklá prvotriednej kvality na dokonalú ochranu a úžasný výhľad

Cyklistické okuliare HAWKEYE QV black matt sú navrhnuté na jazdu na bicykli, takže dokážete reagovať na každú nečakanú situáciu. Tieto fotochromatické cyklistické okuliare disponujú rôznymi úrovňami zatmavenia a zosvetlenia, od priehľadných až po extrémne tmavé sfarbenia. Ich hydrofóbna úprava zamedzuje usadzovaniu nečistôt, potu a vodných kvapiek na skle. Nezahmlievajúca sa povrchová úprava okuliarov je výhodou, ktorú oceníte. V sklíčkach nájdete vstavaný polarizačný filter, ktorý blokuje horizontálne polarizované svetlo, a tak redukuje odlesky a oslnenie, čo dopomôže k zvýšeniu vizuálneho komfortu počas jazdy. Populárne zrkadlové sklíčka vyhľadávajú cyklisti, ktorí si potrpia na kombináciu štýlu a ochrany pred slnečnými lúčmi. Svetelná priepustnosť S1 sa hodí do podmienok, ako je hmla. Sklíčka dopĺňa dúhová farba.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých
Určenie Unisex

UV ochrana

UV ochrana UV400

Skla

Svetelná priepustnosť S1
Vlastnosti skiel Zrkadlové, Vodoodpudivé, Samozatmavovacie, Polarizačné, Nezahmlievajúce sa

Rám

Vlastnosti rámu Nastaviteľný nosník

Farba

Farba rámika Čierna
Farba skiel Dúhová

Určenie

Určenie Unisex
Typ Viacúčelové
Kód:  SPTalp545
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4003692311511
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14