Obnoviť stránku

GyroBoard white

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GyroBoard white

Elektrický samobalančný dopravný prostriedok, ktorý dodá premiestňovaniu z miesta na miesto štýl. Ideálny na dovolenku, pre zábavu alebo ako praktický dopravný prostriedok. GyroBoard iBoard vo svojom vnútri skrýva celú súpravu mikročipov a gyroskopov. Spoločne vyhodnocujú nielen pozíciu GyroBoardu, ale aj jazdcov. Naklonením dopredu, dozadu alebo do strany tak udávate smer, akým sa má vydať. Pokiaľ ide o ovládanie, je pomerne jednoduché. Po chvíľke tréningu zvládne GyroBoard iBoard riadiť každý.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlový samobalančný dopravný prostriedok
  • Ovládanie pomocou náklonu
  • Dva výkonné motory
  • Praktické svetlomety
  • Rýchle nabíjanie
  • 6,5" veľké kolesá
  • Dlhý dojazd

Štýlový dopravný prostriedok, ktorý vám budú všetci závidieť

Čo sa týka konštrukcie, pozostáva z kvalitného a predovšetkým odolného materiálu. GyroBoard váži 10 kg, pričom odvezie až 120 kg vážiaceho zákazníka. Dušu GyroBoardu predstavujú dva výkonné 250 W motory. Každý z nich poháňa koleso na svojej strane. Zariadenie je schopné ísť až 10 km/h, pričom na jedno dobitie prejde až 25 km. Keď už sme pri nabíjaní, do plného stavu je GyroBoard dobitý zhruba za 2 hodiny. Za zmienku stoja aj dva praktické svetlomety, vďaka ktorým sa na vozidle môžete preháňať aj v šere alebo za tmy. V neposlednom rade oceníte aj šikovnú prepravnú tašku (súčasťou balenia), s ktorou je uskladnenie, prípadne premiestnenie iBoardu príjemnou záležitosťou.

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Kapacita 4,4 Ah

Výkon

Výkon 250 W

Hmotnosť

Hmotnosť 10 kg

Rozmery

Veľkosť kolies 6,5 "

Nosnosť

Maximálna nosnosť 120 kg
Minimálna nosnosť 40 kg

Špeciálne vlastnosti

Špeciálne vlastnosti Prepravná taška

Farba

Farba Biela
Kód:  SPT4486

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12