Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

GymBeam šejker 700 ml, žltý

4,5 66 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,69 €

GymBeam šejker 700 ml, žltý

Najmä v priebehu leta by ste si mali dať záležať na dodržiavaní pitného režimu. Či už vás čaká túra, cyklistický výlet alebo iná športový činnosť, nemali by ste sa do toho púšťať bez športovej fľaše GymBeam, s ktorou nebude problém udržiavať dostatočnú hydratáciu. K najdôležitejším parametrom každej fľaše patrí jej objem. V tomto prípade sa vyšplhal na 0,7 l. Na výrobu športovej fľaše GymBeam šejker 700 ml, žltý bol vybratý materiál, ktorým je plast. Výška tohto variantu potom predstavuje 21 cm. Konečný dizajn dokresľuje žltá farba.

Zásadné parametre športovej fľaše GymBeam šejker 700 ml, žltý

  • Uhaste smäd so športovou fľašou GymBeam
  • Dáva k dispozícii objem 0,7 l
  • Dizajnovo športovú fľašu GymBeam šejker 700 ml, žltý skrášľuje žltá farba
  • Na jej výrobu bol upotrebený materiál plast
  • Je nutné počítať s výškou 21 cm

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 0,7 l

Farba

Farba Žltá
Kód:  SPTgym003
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8588007709369
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16