Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

GymBeam Kreatin Crea7in 600 g, watermelon

4,8 29 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
19,90 €

GymBeam Kreatin Crea7in 600 g, watermelon

Komplexná zmes pre športovcov s efektívnym zložením

GymBeam Kreatin Crea7in je vytvorený pre rekreačných a profesionálnych športovcov. Obsahuje 7 osvedčených druhov kreatínu, a to mikronizovaný a pufrovaný kreatín monohydrát, kreatín fosfát, citrát a pyruvát, kreatín hydrochlorid, kreatín malát a doplnený je o aminokyselinu L-citrulín. Crea7in vás poteší osviežujúcou príchuťou melóna aj veľmi jednoduchou prípravou. Kreatín je dôležitý na obnovu spotrebovanej energie, známej ako ATP. Oceníte ho pri krátkodobých a po sebe nasledujúcich úsekoch veľmi intenzívnych tréningov. Na podporu vstrebateľnosti obsahuje GymBeam Kreatin Crea7in navyše sacharidové zdroje v podobe maltodextrínu, dextrózy a fruktózy.

Kľúčové vlastnosti kreatínu GymBeam Kreatin Crea7in

  • Komplexná viaczložková zmes kreatínu s funkčným zložením
  • Obsahuje 7 druhov kreatínu
  • Veľmi jednoduchá príprava
  • Vhodný pre silových, kolektívnych aj vytrvalostných športovcov
  • S príchuťou melóna
  • GymBeam Kreatin Crea7in má dobrú rozpustnosť a sviežu chuť
  • Obsahuje l-citrulín, ktorý slúži ako prekurzor arginínu na lepšie prekrvenie svalov
  • Obsahuje sibírsky ženšen, ktorý patrí medzi adaptogény
  • Balenie s hmotnosťou 600 g
  • Zloženie vhodné aj pre vegánov

Obohatené zloženie na podporu výkonu

GymBeam Kreatin Crea7in je ďalej obohatený o l-citrulín a sibírsky ženšen. Samotný l-citrulín slúži ako prekurzor arginínu, ktorý funguje ako metabolit v cykle na podporu produkcie oxidu dusnatého (NO). Ten je dôležitý v zapojení sa do vaskulárnej funkcie. Medzi jeho prejavy totiž patrí tzv. vazodilatácia, teda rozťahovanie ciev. Aj preto môže mať GymBeam Kreatin Crea7in vplyv na lepšie prekrvenie a efektívnejšie zásobenie pracujúcich svalov kyslíkom či ďalšími potrebnými živinami, ktoré pôsobia ako palivo pre svaly.

GymBeam Kreatin Crea7in obsahuje extrakt zo sibírskeho ženšenu

Súčasťou zloženia kreatínu je aj sibírsky ženšen, ktorý sa radí medzi adaptogény. Ide o látky vyhľadávané s cieľom podpory odolnosti organizmu a zvýšenia fyzickej výkonnosti. GymBeam Kreatin Crea7in poslúži ako efektívny a funkčný doplnok každého, kto chce posúvať svoje tréningové ciele. Výhodou kreatínu je dobrá rozpustnosť, svieža chuť a zloženie vhodné aj pre vegánov.

Upozornenie

Pretože nám súčasné legislatívne opatrenia EÚ neumožňujú podať vám detailnejší popis výhod tohto produktu tak, ako to bolo možné skôr, odporúčame vám nahliadnuť do odbornej literatúry alebo na internetové stránky. Obidva zdroje ponúkajú dostatok dostupných informácií o aktívnych látkach v tomto produkte.

Príprava a dávkovanie

Rozmiešajte 2 odmerky (10 g) v 250 ml studenej vody a konzumujte 1 – 2 dávky medzi jedlami. V dňoch s fyzickou aktivitou je možné konzumovať jednu dávku 30 minút pred tréningom alebo v jeho priebehu.

Zloženie

dextróza, maltodextrín, kreatín fosfát, pufrovaný kreatín monohydrát, mikronizovaný kreatín monohydrát, kreatín citrát, kreatín pyruvát, kreatín hydrochlorid, príchute, fruktóza, waxy maizetm (modifikovaný škrob), tri-kreatín malát, kyselina citrónová, sladidlá (sukralóza), alfa-ketoglutarát vápenatý, sibírsky ženšen (Eleutherococcus senticosus) prášok z koreňa, L-citrulín DL-malát (1:1), farbivo (E162).

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Bez lepku, Vegan

Príchuť

Príchuť Melón

Doba užitia

Doba užitia Celodenný

Forma

Forma Sypký prášok

Balenie

Hmotnosť 600 g

Druh kreatínu

Kreatín Komplexná
Kód:  SPTgym060
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8588007275666
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11