Obnoviť stránku

Grower‘s cup – Ginger & Lemon

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Grower‘s cup – Ginger & Lemon

Hlavnou myšlienkou pre vznik Grower's cup – Ginger a Lemon Teabrewer bolo umožniť milovníkom lahodného čaju, aby si svoju šálku mohli vychutnať kdekoľvek, bez ohľadu na miesto alebo situáciu. Ponúka kombináciu kvalitného bylinkového čaju s výraznou chuťou zázvoru a sviežosťou citrónovej trávy. Skvelá chuť vás zahreje od hlavy až k päte a vôňa čaju evokuje indickú letnú noc. Príprava nápoja je veľmi jednoduchá. Potrebujete len trochu horúcej vody. Po zaliatí nechajte čaj 4 – 6 minút stáť a potom môžete ihneď podávať. Takto pripraveným čajom získate dva 200 ml šálky. 

Kľúčové vlastnosti čaju Grower's cup – Ginger a Lemon

  • Vychutnajte si svoju šálku čaju kdekoľvek
  • Kvalitný bylinkový čaj lahodnej chuti Grower's cup – Ginger a Lemon
  • Stačí iba zaliať horúcou vodou
  • Z jednom náleve získate 2× 200 ml nápoja

Zloženie:
Zázvor, kúsky jabĺk, citrónová tráva, kôra šípok, koreň sladkého drievka, citrónová kôra, kyselina citrónová, prírodná aróma, okvetný list aksamietnice

Kód:  SPTzah0121
Produktové číslo:  5710129704097

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02