Obnoviť stránku

GreenFood Nutrition Kĺbová výživa 60cps

4,7 10 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
8,59 €

GreenFood Nutrition Kĺbová výživa 60cps

Zmena farebného štýlu šablóny pre športovú výživu

GreenFood Nutrition Kĺbová výživa 60cps

GreenFood Nutrition

60 kapsúl

GreenFood Nutrition obsahuje v dennej dávke 400 mg MSM, 400 mg D-Glucosamine sulfátu 2KCL, 200 mg Boswelia serrata 6 5%, 100 mg extraktu z kôry bielej vŕby, 100 mg kurkumínu, 80 mg vitamínu C a 20 mg kyseliny hyalurónovej. Balenie pritom vystačí na 30 dní.

Kľúčové vlastnosti kĺbovej výživy GreenFood Nutrition

  • Kĺbová výživa v kapsulách
  • Vhodná pre ženy aj mužov
  • Balenie vystačí na 30 dní
  • Obsahuje MSM, D-Glucosamine sulfát 2KCL, Boswelia serrata, extrakt z kôry bielej vŕby, kurkumín, vitamín C i kyselinu hyalurónovú

Keďže nám súčasné legislatívne opatrenia EÚ neumožňujú podať vám detailnejší popis výhod tohto produktu, tak ako to bolo možné skôr, odporúčame nahliadnuť do odbornej literatúry či na internetové stránky. Oba zdroje ponúkajú dostatok dostupných informácií o aktívnych látkach v tomto produkte.

Zloženie

MSM (Metyl Sulfonyl Methane), D-Glucosamine Sulfate 2KCL, rastlinná tobolka z hypromelózy, Boswelia serrata 65 %, extrakt z kôry bielej vŕby, kurkumín, vitamín C, kyselina hyalurónová, extrakt čierneho korenia (90 % piperidínu), protihrudkujúca látka: oxid kremičitý.

Výživové údaje

Energetická hodnota: - Kj/- Kcal
Tuky: - g
– z toho nasýtené mastné kyseliny: - g
Sacharidy: - g
– z toho cukry: - g
Bielkoviny: - g
Soľ: - g

Príprava a dávkovanie

Užívajte 1 kapsulu 2 × denne ideálne medzi jedlami.

Zloženie

MSM(Methyl sulfonyl Methane), D-Glukozamín Sulfate 2 KCL, Boswelia serrata 65% (Indické kadidlo-živica), Ekrakt biela vŕba (kôra) Kurkumín (Indický šafran), Vitamín C (kyselina L-Askorbová) Kyselina Hyaluronová, Extrakt Čierne korenie 90% (plod) rastlinná kapsula z hypromelózy, protispekavé látky, Oxid kremičitý.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Bez lepku

Obsiahnuté látky

Obsiahnuté látky Komplexná kĺbová výživa

Účinok

Pre časť tela Kĺby

Forma

Forma Kapsuly

Balenie

Počet tabliet/kapsúl 60
Kód:  SPTgfn0035
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594193920938
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13