Obnoviť stránku

Gravity 30 iFF 100 L

Garancia najlepšej ceny
29,90 €

Gravity 30 iFF 100 L

Gravity florbalová hokejka umocní herný zážitok. Optimálna dĺžka palice výrazne ovplyvňuje kvalitu techniky a zlepšuje manipuláciu. Správnu dĺžku určíte tým, že pri postavení palice na špičku čepele kolmo voči podlahe by mal koniec rukoväti palice dosahovať zhruba k pupku hráča. Tento variant, ktorý má dĺžku 100 cm je vhodný pre dospelých hráčov. Ľavá hokejka na florbal Gravity disponuje čepeľou stočenou na pravú stranu. To vyhovuje hráčom s ľavým držaním, teda tým, ktorí preferujú ľavú ruku nižšie. Pre maximálne využitie vlastností florbalky je kľúčová voľba správneho flexu (tvrdosti) shaftu. Výber sa riadi telesnými proporciami hráča, jeho vyspelosťou, technikou aj preferenciami herných pozícií. Florbalová palica Gravity dosahuje tvrdosť 30, ktorá je vyžadovaná najmä začiatočníkmi, rekreačnými hráčmi, ženami alebo juniormi. Dopĺňa ju čierna farba.

Zásadné prednosti florbalovej hokejky Gravity 30 iFF 100 L

  • Florbalová hokejka Gravity zlepší kvalitu každej hry
  • Táto florbalka pre dospelých dosahuje dĺžku 100 cm
  • Má čepeľ stočenú na pravú stranu
  • Tvrdosť palice zodpovedá 30
  • Na zhotovenie shaftu bol vybraný kompozit
  • V ruke bude krásne sedieť jej okrúhla rukoväť
  • Má rovný typ shaftu
  • Hokejku na florbal Gravity zdobí čierna farba

Florbalka Gravity vás nadchne svojou kvalitou

Pri florbalke je dôležitá hmotnosť, pevnosť aj pružnosť. Preto bol na zhotovenie shaftu zvolený kompozit. Kompozitný materiál ponúka výhodu nízkej hmotnosti a vysokej odolnosti, ktorú si florbalová hokejka zachová na celú svoju životnosť. Florbalová hokejka Gravity má okrúhly tvar rukoväti, ktorý sa zaraďuje medzi najviac hľadané typy. Nikto s ním nebude mať problémy. Kvalitu florbalovej palice určuje aj tvrdosť čepele. Stredne tvrdá čepeľ zabezpečuje hráčovi výbornú kontrolu nad loptičkou. Zároveň ale umožňuje výraznú strelu.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre dospelých
Typ produktu Hokejka

Dĺžka palice

Dĺžka palice 100 cm

Orientácia

Orientácia Ľavá

Materiál

Materiál Kompozit

Typ shaftu

Typ shaftu Rovný

Tvrdosť

Tvrdosť palice 30
Tvrdosť čepele Stredne tvrdá

Tvar rukoväti

Tvar rukoväti Okrúhla

Farba

Farba Čierna
Kód:  SPTkub046
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  05-H070K/LE-CRN

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06