Obnoviť stránku

GP čelovka CH31 ružová

4,5 19 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
9,40 €

GP čelovka CH31 ružová

GP Everybody - LED čelovka pre každého

Či už na nočnú výpravu alebo pri práci, čelovka vždy príde vhod. Čelovka GP CH31 ružová je skvelá voľba za veľmi priaznivú cenu. Spoľahlivé svietenie zaručuje 1 silná LED. Disponuje tiež 3 svietiacimi režimami, ktoré zahŕňajú režim 100 %, 30 % a blikanie, prepínajú sa tlačidlom na svietidle. Jej dosvit dosahuje až 8 metrov so svetelným tokom 40 lm. Dokáže svietiť až 6 hodín a k tomu je aj nárazuvzdorná do 1 metra. Jej napájanie je riešené 2 batériami CR2025, ktoré nie sú súčasťou balenia. Nechýba ani pohodlný, nastaviteľný popruh. Táto čelovka bude tiež pôsobiť ako kvalitný reflexný prvok pri putovaní nocou.

Ideálna pre našich najmenších

Čelovka GP CH31 skvele poslúži aj deťom, pretože je malá, ľahká a ľahko sa ovláda jediným tlačidlom. Čelovku tak predovšetkým využijú na letných táboroch či pri spaní v stane v prírode. V meste si ju môžu pripnúť na batôžtek, mikinu alebo bundu a získať tak bezpečnostný reflexný prvok.

Pre všetkých nadšencov behu

Ste fanúšikovia behu? V tom prípade vám iste občas príde vhod praktická čelovka. Nielenže sa hodí pri skorom rannom, alebo neskorom nočnom behu, ale jej štýlové vyhotovenie vás okamžite odlíši. Vybrať si totiž môžete hneď z niekoľkých farebných variantov. Na zaistenie ešte väčšieho bezpečia môžete LED svetlo vyklopiť pod uhlom 90o, a tak vždy uvidíte, kam došlapujete. 

Praktický reflexný prvok

Čelovka GP CH31 pôsobí nielen ako zdroj svetla pri prechádzkach za súmraku, ale môže poslúžiť ako reflexný prvok. Ak máte doma psíka, ktorého chodíte večer venčiť, nie je nič jednoduchšie, než mu jednu čelovku pripnúť za obojok. Budete tak mať istotu, že už ho nestratíte z dohľadu.

Spoločníčka na neskoré prechádzky či občasné prespanie v prírode

Chodíte na večerné prechádzky alebo trávite občas noci vonku pod stanom? Práve pre vás bude táto čelovka ideálnym pomocníkom. Vždy uvidíte kam šliapate, alebo na akom mieste si chcete postaviť stan. Pokiaľ si budete chcieť napríklad pred spaním prečítať knihu, aj v tomto vám s radosťou pomôže čelovka GP CH31.

Čelovku poháňajú gombíkové batérie

Aby bola hmotnosť čelovky čo najnižšia, výrobca siahol po praktickej gombíkovej batérii (CR2025). Aj napriek svojej malej schránke disponujú dostatočnou energiou, aby zabezpečila prvotriedny svetelný výkon. V úspornom režime vydrží čelovka svietiť bez problémov po dobu 6 hodín.

3 svetelné režimy

Pri tejto čelovke budete mať k dispozícii celkom 3 režimy svietenia - 100 %, 30 % a blikanie. Pri najintenzívnejšom režime dosvieti až na vzdialenosť 8 metrov.

Ľahké vyhotovenie vhodné na behanie

Vďaka nízkej hmotnosti len 30 g bude táto čelovka vhodná na skorý ranný beh, alebo neskoré večerné prebehnutie. K takejto aktivite nepotrebujete zbytočne ťažké profesionálne čelovky. GP Everybody bude pre vás v tomto prípade jasnou voľbou.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Čelovka

Vlastnosti

Výkon 40 lm
Maximálny dosvit 8 m
Počet LED 4 ×
Počet režimov svietenia 3 ×

Napájanie

Zdroj napájania Jednorazové batérie
Maximálna výdrž 6 h
Doba svietenia na max. výkon 2 h
Počet batérií 2 ×
Umiestnenie zdroja V tele
Typ batérie CR2025

Vodotesnosť

Materiál Plast

Ďalšie vlastnosti

Ďalšie vlastnosti Vhodná na beh

Rozmery

Hĺbka 20 mm
Šírka 37 mm
Výška 36 mm
Hmotnosť 30 g

Farba

Farba Ružová
Kód:  SPTGP013
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4891199183416
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06