Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

GIRO Scamp Mat Blue/Lime XS

5 2 hodnotení
34,90 €

GIRO Scamp Mat Blue/Lime XS

Helma na bicykel by mala byť neoddeliteľnou súčasťou cyklistickej výbavy – väčšina ťažkých úrazov sa stane tým, čo ju nenosia. GIRO Scamp Mat Blue/Lime XS je prilba určená na jazdu na horskom bicykli. Spoznáte to podľa agresívnejšieho tvarovania, pri niektorých modeloch vylepšené ochrany hlavy zostrán a štítku proti slnku. Môžete ale helmu používať na akomkoľvek bicykli, určenie ovplyvňuje v podstate len vzhľad, nie funkciu.

Podstatné je, aby helma na hlave pevne držala aj bez zapnutého podbradníka. Veľkosť vložky helmy môžete pre maximálne pohodlie doladiť sťahovaním riešeným otočným kolieskom v tyle.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dieťa

Typ helmy

Typ prilby MTB
Certifikácia CE EN 1078

Veľkosť

Veľkosť XS

Obvod hlavy

Minimálny obvod hlavy 45 cm
Maximálny obvod hlavy 45 cm

Technológia

Technológia In-mold

Vlastnosti

Výbava Sieťka proti hmyzu, Reflexné prvky, Vypchávky, Otočné koliesko na nastavenie veľkosti
Počet ventilačných otvorov 8
Farba Modrá
Šilt Bez šiltu

Materiál

Materiál konštrukcie EPS
Kód:  SPTgiro158
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  768686668296

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04