Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

GIRO Ledge

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIRO Ledge

Pánska lyžiarska prilba GIRO Ledge bola špeciálne vyvinutá pre freestylové lyžovanie. Spája v sebe moderné technológie, výsledkom ktorých je špičková prilba poskytujúca perfektnú ochranu hlavy aj pohodlie. Tvorená je pritom Hard Shell konštrukciou, ktorá je založená na samostatnom tvarovaní odolnej vonkajšej škrupiny a tá sa následne spojí s vnútornou polystyrénovou vložkou. V prípadepádu je pritom energia nárazu rovnomerne rozložená po celej ploche prilby. Optimálne prúdenie vzduchu pre čo najvyšší komfort pri lyžovaní potom zaistia otvory Super Cool, ktoré vťahujú čerstvý vzduch do prilby, zatiaľ čo teplý vzduch odvádza von. Súčasťou prilby GIRO Ledge je tiež systém Stack Ventilation umožňujúci podporu odvetrávania okuliarov a napomáhajúci k tomu, aby sa okuliare nerosili.

Kľúčové vlastnosti lyžiarskej prilby GIRO Ledge

  • Pánska lyžiarska prilba GIRO Ledge je určená na freestyle
  • Giro pre perfektné bezpečie a pohodlie na svahu
  • Ledge s vysoko odolnou Hard Shell konštrukciou
  • Pri páde je energia nárazu rozložená po celej ploche prilby
  • Optimálne prúdenie vzduchu vďaka otvorom Super Cool
  • Stack Ventilation podporujúci odvetrávanie okuliarov
  • Upínací systém Auto Loc 2 s vertikálnym nastavením
  • Tri varianty prispôsobenia obvodu prilby
  • Výškové doladenie zabezpečí systém Vertical Tuning
  • Lyžiarska prilba GIRO s príjemnými plyšovými výstelkami
  • Ledge je kompatibilná so všetkými lyžiarskymi okuliarmi GIRO
  • Možnosť napojenia Giro audio systému Outdoor Tech
  • S odpojiteľným úchytom na okuliare a ušnice
  • Farebné vyhotovenie: čierne

GIRO Ledge s 3 možnosťami nastavenia obvodu

Pre skutočne výnimočné pohodlie pri lyžovaní je prilba GIRO vybavená upínacím systémom Auto Loc 2, ktorý dovoľuje tiež vertikálne nastavenie prilby. To vám umožní nastaviť prilbu tak, aby zodpovedala tvaru vašej hlavy i lyžiarskych okuliarov. Auto Loc 2 je vybavený napevno umiestnenými páskami po stranách prilby, ktoré v jej zadnej časti spája odolný elastický pásik. Systém pritom ponúka tri variantynastavenia obvodu prilby. Pomocou technológie Vertical Tuning potom doladíte vertikálne vyrovnanie prednej a zadnej polohy prilby.

GIRO na lyžovanie v úplnom pohodlí

K pohodlnému noseniu a skvelému tepelnému komfortu prispievajú príjemné plyšové výstelky. Ušnice je navyše možné odpojiť, rovnako ako úchyt na lyžiarske okuliare, ktorý zabezpečí ich pevné usadenie na prilbe. Ten je pritom kompatibilný so všetkými lyžiarskymi okuliarmi GIRO a takisto s GIRO audio systémom Outdoor Tech. Ak si chcete užiť vaše freestylové jazdy v bezpečí a pohodlí,GIRO Ledge je skutočne skvelou voľbou.

Veľkosti:
M a L


Kód:  SPTgiro052nad
Produktové číslo:  SPTgiro052nad

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07