Obnoviť stránku

GIRO Fade MIPS Mat White

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIRO Fade MIPS Mat White

GIRO Fade MIPS Mat White je ľahká a komfortná dámska lyžiarska prilba so špičkovými funkčnými vlastnosťami a vynikajúcou ochranou hlavy. Je vybavená technológiou MIPS, Multi-Directional Impact Protection System, ktorá predstavuje unikátny systém ochrany mozgu proti pôsobeniu rotačných síl. Klzká vložka medzi výstelkou a škrupinou pri určitých druhoch dopadu presmeruje energiu nárazu, a tak sa výrazným spôsobom zníži množstvo rotačných síl a uchráni tak hlavu a mozog pred prudkým rotačným trhnutím. Prilba je vybavená náušníkmi z mäkkého a hrejivého materiálu a je kompatibilná so všetkými okuliarmi značky Giro. Nechýba ani In Mold konštrukcia, ktorá je založená na princípe priameho vstrekovania EPS peny do polykarbonátovej škrupiny. GIRO Fade MIPS je zárukou dokonalého bezpečia na svahu.

Kľúčové vlastnosti GIRO Fade MIPS Mat White

  • Dámska lyžiarska prilba
  • GIRO Fade MIPS s technológiou Multi-Directional Impact Protection System
  • Unikátny systém ochrany mozgu proti pôsobeniu rotačných síl
  • In Mold konštrukcia
  • Ventilačný systém Thermostat Control
  • Vďaka Vertical Tuning možnosť nastaviť výšku prilby
  • Kompatibilná s okuliarmi Giro
  • Farebné vyhotovenie: biele

Ventilačný systém

Lyžiarska prilba GIRO Fade MIPS je vybavená ventilačným systémom Thermostat Control. Trojstupňová regulácia ventilácie umožňuje rýchle a jednoduché nastavenie prúdenia čerstvého vzduchu prilbou, a to s pomocou malého ovládacieho prvku na hornej strane prilby. Ventiláciu je možné ľahko nastaviť aj v rukaviciach.

Flexibilné upínanie prilby GIRO

Okrem vynikajúcich funkčných vlastností je lyžiarska prilba GIRO vybavená aj upínacím systémom, ktorý umožní jej dokonalé držanie na hlave. In Form systém zaručí ľahké sťahovanie ergonomického kolieska, ktoré je umiestnené na spodnej strane prilby. Môžete tak upraviť veľkosť prilby až o 6 cm. Vďaka technológii Vertical Tuning je možné presne podľa potreby upraviť výšku prilby. GIRO Fade MIPS je vysoko kvalitná lyžiarska prilba, ktorá vám zaručí na svahu maximálnu bezpečnosť a ochranu a aj vynikajúci komfort.

            

Hmotnosť:
500 g

Veľkosti:
S a M


Kód:  SPTgir59nad

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06