Obnoviť stránku

GIRO Atmos II Mat White/Black

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIRO Atmos II Mat White/Black

Prilba na bicykel by mala byť neoddeliteľnou súčasťou cyklistickej výbavy, ostatne najviac úrazov sa stane tým, čo ju na hlave nenosia. GIRO Atmos II Mat White/Black je prilba s plánovaným využitím do terénu. Spoznáte to podľa agresívnejšieho tvarovania, v niektorých prípadoch pretiahnutej tylovej časti a tiež štítka proti slnku. Na jazdu na ceste. Odhadnete to podľa dôrazu na aerodynamiku a absencie štítka, pretože by pri sklonenom posede bránil vo výhľade. Pokojne môžete ale helmu používať na MTB, cestičke aj citybiku, typ helmy ovplyvňuje vzhľad, nie funkciu.

Nutné je, aby helma „sadla“ aj s rozopnutým pásikom pod bradou. Veľkosť helmy môžete jemne dotiahnuť jednou rukou otočným kolieskom.

Kód:  SPTgiro103nad
Produktové číslo:  SPTgiro103nad

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13