Obnoviť stránku

GIRO Article Black Wordmark Vivid Ember/Vivid Infrared (2 sklá)

Príslušenstvo k tovaru

GIRO Article Black Wordmark Vivid Ember/Vivid Infrared (2 sklá)

GIRO Article Black Wordmark Vivid Ember/Vivid Infrared predstavujú špičkové pánske lyžiarske okuliare, ktoré vynikajú vysokou ochranou, ktorú poskytujú, a svojou flexibilitou. Okuliare s maximálnym zorným poľom a vynikajúcou optikou sú vybavené spoľahlivým systémom odvetrávania vnútorného priestoru i Anti-fog úpravou zabraňujúcou zahmleniu. Komfortné nosenie umožňuje čalúnenie za pomoci 3-vrstvovej peny s mikrofleecom. Okuliare sú plne kompatibilné so všetkými prilbami Giro a určite oceníte aj možnosť nosenia dioptrických okuliarov. Najväčšou prednosťou je však optika sférických skiel Zeiss s unikátnou technológiou Vivid. Okuliare disponujú dvoma rôznymi sklami, čo zaistí vždy maximálne možné prispôsobenie aktuálnym podmienkam. Jedno sklo je určené do slnečného počasia, zatiaľ čo druhé do počasia so zníženou viditeľnosťou.

Kľúčové vlastnosti lyžiarskych okuliarov GIRO Article Black Wordmark Vivid Ember/Vivid Infrared

  • Pánske lyžiarske okuliare
  • Maximálne zorné pole
  • So systémom odvetrávania vnútorného priestoru EVAK
  • Anti-fog úprava zabraňujúca zahmlievaniu okuliarov
  • Čalúnenie pomocou 3-vrstvovej peny s mikrofleecom
  • Umožňujú nosenie dioptrických okuliarov
  • Sférické sklá s unikátnou technológiou Vivid
  • Okuliare disponujú sklom do slnečného počasia a sklom do počasia so zníženou viditeľnosťou
  • Jednoduchá výmena skiel vďaka Slash Seal systému
  • Výmenný systém pásku Adapt Strap
  • Farebné prevedenie: čierno-oranžové

Dokonalý vizuálny zážitok vďaka lyžiarskym okuliarom GIRO Article

Lyžiarske okuliare GIRO Article vám na svahu poskytnú dokonalý vizuálny zážitok. Ten je možný vďaka unikátnej technológii Vivid, ktorá zlepšuje kontrast a ostrosť, znižuje únavu očí a zlepšuje redukčný čas. Technológia Vivid prepúšťa časť modrého svetla, práve tá zvyšuje kontrast a súčasne blokuje nebezpečné UV žiarenie. Znamená to, že odfiltruje možné oslnenie a vy uvidíte úplne presne plastický terén pred vami, či už v podobe nerovností, hrčí, ľadových platní či hlbokého snehu. GIRO Article Black Wordmark Vivid Ember/Vivid Infrared sú skutočne vynikajúcou voľbou pre maximálnu možnú ochranu očí a špičkový vizuálny pôžitok pri jazde.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určené pre Mužov

Zorník

Tvar zorníka Sférický
Typ zorníka Zrkadlový

VLT

VLT 32, 62

Veľkosť

Veľkosť M

Sezóna

Sezóna 2018/2019
Kód:  SPTbs0618
Produktové číslo:  768686143526

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11