Obnoviť stránku

Giant Dragon SUPER Box, 3-STAR + obal

4,3 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
20,90 €

Giant Dragon SUPER Box, 3-STAR + obal

Obzeráte sa po ping-pongovej rakete a neviete, ktorú si vybrať? Máme tu v ponuke raketu na stolný tenis Giant Dragon SUPER Box. Táto trojhviezdičková raketa je pripravená pre začínajúcich hráčov. Umožňuje amatérskym hráčom zoznámenie sa so stolným tenisom a jeho technikou. Raketu na stolný tenis Giant Dragon SUPER Box využijú začiatočníci hráči, ktorí hrajú niekoľko hodín týždenne. Pokiaľ ide o rýchlosť odrazu loptičky od povrchu rakety pri dopade, tá má hodnotu 120. Škála v rozmedzí od 3 do 180 ukazuje, pre akých hráčov je raketa určená. Vysokorýchlostné rakety vyhovujú skôr agresívnemu štýlu hrania v rýchlom tempe. Dôležitá je aj hrúbka poťahu, ktorá dosahuje hodnotu 1,8 mm. Rozmedzie sa pohybuje od 1 do 2,6 mm, kedy silnejšie poťahy majú lepšiu rýchlosť aj rotáciu, ale menšiu kontrolu nad loptičkou. 

Kľúčové vlastnosti rakety na stolný tenis Giant Dragon SUPER Box + obal

  • Raketa na stolný tenis Giant Dragon SUPER Box je určená pre začínajúcich hráčov
  • Radí sa medzi trojhviezdičkové rakety
  • Rukoväť má kónický tvar
  • Pingpongová raketa Giant Dragon SUPER Box dosahuje rýchlosť 120
  • Rotácia loptičky zodpovedá hodnote 130
  • Hrúbka poťahu je 1,8 mm

Raketa na stolný tenis Giant Dragon SUPER Box s kónickým tvarom rukoväte

Raketa na stolný tenis Giant Dragon SUPER Box je charakteristická pre svoj kónický tvar rukoväte. Odvíja sa od osobných pocitov hráča a taktiež veľkosti dlane. Giant Dragon SUPER Box má pri základni užšie vyhotovenie a koncová časť sa rozširuje. Skosený tvar poskytuje pohodlnejší úchop pri hraní bez rizika, že by vám raketa vykĺzla z ruky. Kónický tvar je univerzálny a vyhovuje väčšine hráčom. Obľúbili si ju ako amatéri, tak aj profesionálni športovci.

Rotácia loptičky ovplyvňuje štýl hry

Každá pingpongová raketa sa vyznačuje svojím dizajnom a materiálmi, z ktorých bola vytvorená. Poskytuje tak taktické výhody hráčom. Raketa na stolný tenis Giant Dragon SUPER Box dosahuje rýchlosť otáčania alebo spinu 129, pričom škála hodnôt sa pohybuje v rozmedzí od 3 do 129. Ukáže vám, do akej miery je raketa schopná roztočiť loptičku. Vysoká spinová rýchlosť je vhodná predovšetkým pre uvoľnenejší obranný štýl, v ktorom sa využívajú podrezania a twisty. 

Parametre a špecifikácia

Úroveň

Úroveň 3 stars

Tvar držadla

Tvar držadla Konkávne (FL)

Hmotnosť

Hmotnosť 150 g
Kód:  SPTgia022
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SPTgia022

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18