Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Gerber Evo Jr Folding Knife + Tempo LED Flashlight

4,5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Gerber Evo Jr Folding Knife + Tempo LED Flashlight

Sada Gerber Evo Jr Folding Knife + Tempo LED Flashlight je vhodná pre každého milovníka špičkového príslušenstva pre survival a je vhodná aj ako darček. Obsahuje zatvárací nôž Evo Jr Folding Knife a vreckové LED svietidlo Tempo. Nôž Evo Junior sa pýši čepeľou drop point, kvalitnou výrobou z nerezovej ocele a ľahkou konštrukciou so vzdušnými otvormi. Jeho prednosťou je aj rýchly otvárací systém s flipperom a hliníková rukoväť, ktorá sa pohodlne drží. Svietidlo Tempo disponuje silnou LED diódou, ktorá zaujme tým, že je takmer nerozbitná. Telo svietidla je z eloxovaného hliníka, ktorý jej pridáva odolnosť a znižuje hmotnosť. Za zmienku stojí aj dosvit 30 m a napájanie na 1 batériu AAA, s ktorou vydrží svietiť až 4 hodiny.

    

Kľúčové vlastnosti Gerber Evo Jr Folding Knife + Tempo LED Flashlight

  • Súprava Gerber Evo Jr Folding Knife + Tempo Led Flashlight obsahuje nôž a baterku
  • Je vhodná ako darček pre survival nadšencov
  • Nôž má ľahkú, ergonomickú rukoväť a čepeľ drop point
  • Svietidlo disponuje nerozbitnou LED diódou a dosvitom až 30 m

Nôž Evo Junior


Celková dĺžka:
16,1 cm

Dĺžka čepele:
7,0 cm

Hmotnosť:
51 g

Svietidlo Tempo


Napájanie:
1× batérie AAA

Doba svietenia na jednu batériu:
4 h

Počet režimov:
7

Hmotnosť:
29 g


Kód:  ARger23
Produktové číslo:  31-003270

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02