Obnoviť stránku

Gerber Bear Grylls Ultimate Knife FE - hladké ostrie

5 8 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Gerber Bear Grylls Ultimate Knife FE - hladké ostrie

Nôž na prežitie, ktorý splní všetko, čo potrebujete! Skvele vyvážený so spoľahlivou čepeľou aj bezpečným úchopom. Môžete s ním rovnako ľahko štiepať drevo, ako filetovat pstruha. Čepeľ s hladkým ostrím s dĺžkou 12,2 cm je vyrobená z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Odoláva korózii a dlho drží ostrie. Rukoväť potiahnutá texturovanou gumou poskytuje ako bezpečný úchop za akýchkoľvek klimatických podmienok, tak aj ochranu ruky pred skĺznutím na čepeľ. Súčasťou je tiež ľahké nylonové púzdro s vynikajúcou odolnosťou proti plesniam, ktoré obsahuje kresadlo a diamantový brúsik.

Nôž na prežitie, ktorý splní všetko, čo potrebujete!

  • Čepeľ z nehrdzavejúcej ocele 7Cr17Mov, hladké ostrie
  • Ergonomická tvarovaná rukoväť pokrytá texturovanou gumou zabezpečí maximálny komfort a zabraňuje kĺzaniu
  • Na zadnej časti rukoväte hlavica z nehrdzavejúcej ocele na zatĺkanie
  • Píšťalka pre núdzové signály na bezpečnostnom lanku
  • Súčasťou púzdra je kresadlo - tyč kresadla je pevne zasunutá v púzdre, škrtaciu plochu nájdete zabrúsenú na chrbte čepele noža
  • Ľahké nylonové púzdro, odolné proti plesniam
  • Diamantový brúsik vsadený do púzdra na brúsenie v teréne
  • Pokyny pre inštrukcie pri leteckých záchranných prácach, pokyny na prežitie - vrecková príručka s inštrukciami ako si počínať v ťažkých situáciách (v AJ)
  • Hmotnosť noža s púzdrom: 416,18 g

Využiteľný pri mnohých činnostiach

S týmto nožom ľahko zvládnete činnosti ako krájanie, sekanie, alebo filetovanie. S využitím antikorovej hlavy v zadnej časti rukoväte poslúži nôž aj ako kladivo. A so signalizačnou píšťalkou na seba môžete upozorniť napríklad pri záchranných prácach.

Ľahké nylonové púzdro

Vďaka vysokej odolnosti proti plesniam je ideálny na použitie vo vlhkej klíme. Navyše je jeho kvalita preverená armádnym použitím. Ukrýva diamantový brúsik a kresadlo. Škrtaciu plochu nájdete vo výbruse na chrbte noža. V malej kapsičke sú ukryté inštrukcie na prežitie v ťažkých situáciách vo vodoodolnej úprave.

Parametre a špecifikácia

Celková dĺžka

Dĺžka 25,4 cm

Použitie

Použitie Denné nosenie (EDC)

Čepeľ

Dĺžka čepele 12,2 cm
Dĺžka 25,4 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 312 g

Funkcie

Počet funkcií 1
Funkcie Nôž

Typ

Typ Nôž s pevnou čepeľou
Kód:  SPT5370
Produktové číslo:  31-001063

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17