Obnoviť stránku

Gerber Bear Grylls Survival Tool Pack

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gerber Bear Grylls Survival Tool Pack

V prípade častých výprav do prírody iste oceníte sadu Gerber Bear Brylls Survivar Tool Pack, ktorá sa stane vaším hodnotným spoločníkom pri dobrodružstvách a vítanou odpoveďou na všetky problémy a ťažkosti v prírode. Súčasťou balenia je aj sprievodca tykajúci sa základov prežitia v divočine.

Kľúčové vlastnosti

  • Šikovná sada na prežitie
  • Manuál o prežití v prírode
  • Všetko uložené v komfortnom púzdre
  • Kliešte majú celkom 12 komponentov
  • Príjemné držanie vďaka pogumovanému povrchu
Skopírovať blok Editovať atribúty Odobrať

Multifunkčné náradie

Súčasťou tejto sady je kresadlo, svietidlo a multifunkčné kliešte. Jednotlivé produkty sú vybavené pogumovanou rukoväťou na lepšie držanie a sú balené v kompaktnom púzdre. Multifunkčné kliešte môžu byť využité takmer v akejkoľvek situácii a pomôžu vám s ľahkou či ťažkou úlohou. Tento produkt je osadený kliešťami, krížovým a plochým skrutkovačom, nožnicami, otváračom pre konzervy a fľaše, pílou, pilníkom, strihačom drôtov a šidlom. Všetky nadstavce sú z veľmi pevného a kvalitného kovu s dlhou životnosťou. Produkt je tiež osadený poistkou Safe T Plus system, ktorá sa postará o vaše bezpečie pri manipulácii s výrobkom.

 

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Kliešte, LED svetlo, Nôž, Nožnice, Odstraňovač izolácie drôtov, Pílka na drevo
Kód:  SPT5368
Rozšírená záruka: +276 mesiacov
Produktové číslo:  013658124196

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03