Obnoviť stránku

Gerber Bear Grylls, sivo-oranžový

4,9 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gerber Bear Grylls, sivo-oranžový

Multifunkčný náramok je určený najmä mužom alebo použivateľom, ktorí radi skúšajú svoju odvahu v prírode ďaleko od civilizácie. Vďaka náramku, ktorý môžete pohodlne nosiť na ruke, si môžete zhotoviť primitívny luk, zavesiť jedlo mimo dosahu divokej zveri alebo si píšťalkou privolať pomoc v prípade núdze. Náramok obsahuje 3,7 metrov pevnej padákovej šnúry, ktorá môže byť práve tým, čo vám v ťažkej situácii môže zachrániť život. Náramok je určený na každodenné nosenie, má moderný vzhľad a pri nosení pôsobí ako pekný doplnok vášho outfitu. Kúpte si jedinečný náramok, ktorý vás bude všade sprevádzať!

Vlastnosti náramku

  • obsahuje 3,7 m padákovej šnúry
  • jeho súčasťou je signalizačná píšťalka
  • jedna nastaviteľná veľkosť
  • presné nastavenie podľa obvodu zápästia
  • súčasťou balenia sú pokyny pre prežitie – vrecková príručka s inštrukciami v Angličtine
  • dĺžka náramku je 29,2 cm
  • hmotnosť náramku 28 g
  • materiál nylon paracord

Chcete byť pripravení vždy, všade a na všetko?

Kúpte si multifunkčný náramok, ktorý vám pomôže v ťažkostiach! Len málo ľudí vie viac o prežití než Bear Grylls, bývalý britský dôstojník špeciálnych síl, skúsený horolezec a rešpektovaný tréner, po ktorom je náramok pomenovaný. Náramok je ľahší než niektoré hodinky a pritom obsahuje všetko, čo potrebujete v divokej prírode k vytvorení dlahy, opraveniu rozbitého vybavenia alebo postaveniu jednoduchého prístrešku. Náramok ocenia najmä zálesáci alebo cestovatelia, ktorí navštevujú krajiny, kde je príroda naozaj divoká a s nikým nemá zľutovanie. Doprajte si spoľahlivého pomocníka a buďte v pohode aj na cestách do divokej prírody!

 

 
 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 28 g

Použitie

Použitie Denné nosenie (EDC)

Čepeľ

Dĺžka 29,2 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 28 g

Funkcie

Počet funkcií 2
Funkcie Záchranná píšťalka

Typ

Typ Náramok
Kód:  SPT5387
Produktové číslo:  13658131866

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12