Obnoviť stránku

Genius G-B1502 Backpack

4,4 28 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Genius G-B1502 Backpack

Praktický batoh Genius GB-1502 je určený pre notebooky a tablety do veľkosti uhlopriečky 15,6''.Batoh sa vyznačuje kvalitným spracovaním a jednoduchým, elegantným dizajnom.Hodí sa na cesty do školy, rovnako ako na obchodné rokovania.Vnútri nájdete polstrovanou priehradkou so suchým zipsom pre notebook a druhú priehradku pre iPad alebo tabliet.Genius GB-1502 Vás prekvapí množstvom príslušenstva, ktoré je možné prenášať vo veľkej prednom vrecku na zips a špeciálnych vrecúškach po strane.
Predné vrecko je navyše vybavená praktickými priehradkami a úchytkami pre veci dennej potreby, naprceruzky, telefón, káble alebo vizitky.Vďaka polstrované chrbtovej časti a nastaviteľnému hrudnému popruhu batoh výborne sedí na chrbte.Batoh je ľahký a veľmi odolný voči poveternostným vplyvom, takže je ideálnym každodenným pomocníkom pre prepravu Vášho notebooku.Vnútorné polstrovanie zaručuje dokonalú ochranu pre všetky prenášaná zariadenia.
Genius je obchodná značka taiwanské spoločnosti KYE Systems CorpJedná sa o svetoznámeho a osvedčeného výrobcu periférií a príslušenstva v oblasti IT, audio a foto.Výrobky spoločnosti Genius sú vyhľadávané pre svoju kvalitu a spoľahlivosť.
Parametre a špecifikácie:
Určené pre:
notebooky do uhlopriečky 15,6''
Materiál:
polyester
Farebné prevedenie:
čierna so vzorom
Rozmery:
32 × 44 × 12 cm
hmotnosť: 562 g
Vlastnosti:
dve polstrované vnútorné vrecká pre notebook a tablet
vysoká odolnosť voči poveternostným vplyvom
veľké predné vrecko s priehradkami
ergonomicky tvarovaná chrbát

Parametre a špecifikácia

Výbava

Vrecká Vrecko na notebook
Kód:  JG705a
Produktové číslo:  31280052101
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06