Obnoviť stránku

Garmin Forerunner 30 Blue Optic

5 3 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Garmin Forerunner 30 Blue Optic

Nový model bežeckých hodiniek Garmin, ktorý je určený pre začínajúcich a rekreačných bežcov. Citlivý GPS prijímač je schopný zaznamenávať vašu trasu pri behu alebo jazde na bicykli, zároveň tiež neustále meria vašu rýchlosť a tempo. Zabudovaný optický snímač nepretržite meria váš srdcový tep, a to priamo na zápästí vašej ruky. Vďaka tomu máte prehľad o hodnotách vášho tepu počas celého dňa, bez nutnosti nosiť hrudný pás. Hodinky Garmin Forerunner 30 Blue Optic sú veľmi ľahké a pohodlna sa nosia, zároveň však ponúkajú prehľadný LCD displej, vďaka ktorému budete mať neustále prehľad o hodnotách, ktoré chcete sledovať.

Kľúčové vlastnosti hodiniek Garmin Forerunner 30 Blue Optic

  • Univerzálne a ľahké hodinky Garmin sú vhodné pre ženy aj mužov
  • Integrovaný presný GPS čip umožňuje záznam trasy, vzdialenosti, rýchlosti a tempa
  • Optické meranie srdcovej frekvencie priamo na zápästí
  • Smart notifikácie z mobilného telefónu (SMS, hovory)
  • Vodoodolné pre plávanie na hladine
  • Hodinky Garmin Forerunner 30 Blue Optic majú vysokú výdrž batérie
  • Počítanie krokov, spálených kalórií a doby intenzívnej aktivity

Široké využitie

Na rozdiel od vyšších modelov nemajú hodinky Garmin Forerunner 30 prednastavené profily pre iné športy ako beh, to ale neznamená, že ich nemôžete pre iné športy používať. Vďaka funkcii Move IQ dokážu vašu športovú aktivitu rozoznať – či už ide o jazdu na bicykli, chôdzu, kardio cvičenie alebo lyžovanie. Hodinky Garmin zároveň neustále slúžia ako krokomer. Merajú váš počet krokov za deň a vypočítavajú vzdialenosť a spálené kalórie. Budú vám tiež kontrolovať plnenie nastavených cieľov a upozorňovať, kedy by ste sa mali začať hýbať.

Majte kondíciu pod kontrolou

Hodinky Garmin Forerunner 30 vám na základe nameraných dát spočítajú hodnotu VO2 Max, čo je ukazovateľ aeróbnej zdatnosti. Vďaka tomu budete mať prehľad o tom, v akej ste kondícii a môžete sledovať, ako sa zlepšujete. Zároveň si môžete hodinky prepojiť s telefónom – stačí si nainštalovať aplikáciu Garmin Connect Mobile a dáta sa vám budú ukladať do tréningového denníka. Zaujímavá je tiež funkcia LiveTrack, vďaka ktorej môžete umožniť vašim známym, aby videli vašu aktuálnu polohu pri behu alebo inej aktivite.

Tréningový denník Garmin Connect

Hodinky Garmin Forerunner 30 nie sú len nástroj na meranie hodnôt. Umožňujú tiež prepojenie s tréningovým denníkom Garmin Connect. Vďaka tomuto on-line denníku, ktorý zhromažďuje, vyhodnocuje a zdieľa dáta z vašich hodiniek, budete mať dokonalý prehľad o vašich športových pokrokoch. Denník je prístupný cez počítač prostredníctvom webovej stránky alebo mobilnej aplikácie Garmin Connect určenej pre Android, iOS a Windows mobilné zariadenia. Obe rozhrania sú dostupné kompletne v českom jazyku. Vďaka tréningovému denníku si ľahko zobrazíte všetky športy a vďaka GPS záznamu si budete môcť zobraziť aj mapu, kde ste sa pohybovali. Nechýba ani možnosť zdieľania, jednoducho sa tak s priateľmi podelíte o svoje dosiahnuté ciele alebo sa s nimi môžete porovnávať.

Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, Android 4.4

Displej

Tvar ciferníka Hranatý
Sklíčko Chemicky tvrdené

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra Plast
Farba puzdra Čierna
Hmotnosť 37,3 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth, GPS
Senzory a hardvér Vibrácie, Akcelerometer

Funkcie

Športové aktivity Beh, Fitness, Chôdza, Turistika
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Tempo
Zdravotné funkcie Monitoring spánku
Smart funkcie Hľadanie mobilu, Budík, Stopky

Softvér

Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 120 h (5 d)
Bežná výdrž batérie 120 h (5 d)
Kapacita úložiska 0 GB
Kód:  SKG036b2
Produktové číslo:  010-01930-04
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19