Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Garmin Fenix 5X Plus

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Garmin Fenix 5X Plus

Garmin Fenix 5X Plus sú smartwatch vhodné pre každého, kto hľadá spoľahlivého spoločníka na každodenné aktivity. Na remienok bol zvolený materiál silikón. Odolnosti hodiniek pomáha Zafírové sklíčko. Obrazovka s rozmerom uhlopriečky 1,2 " pre vás zobrazí všetko, čo potrebujete vedieť.

Smart hodinky Garmin Fenix 5X Plus – hlavné vlastnosti

  • Smart hodinky Garmin bez problémov pripojíte k telefónu s Androidom aj iOS
  • Vodotesnosť 100 m (10 atm)
  • Zobrazenie času: kombinované
  • Potešia aj staré dobré hodinkové funkcie, ako deň v týždni, stopky, budík a osvetlenie
  • Indikátor stavu batérie vás upozorní na prípadné vybíjanie
  • Samozrejmosťou sú notifikácie z telefónu
  • Ani v divočine nezablúdite, pretože hodinky obsahujú kompas
  • Výškomer sa zvlášť hodí pri potulkách prírodou aj pri športe
  • Zabudovaný teplomer je pomerne originálnou výbavou
  • Veľmi neobvyklá funkcia oxymetra sleduje saturáciu kyslíkom
  • Senzor na snímanie pohybu prináša inteligentné funkcie
  • Funkcia gyroskopu dopĺňa dáta detekciou náklonu
  • Inteligentná funkcia monitorovania menštruačného cyklu

Garmin Fenix 5X Plus zaujmú aj ďalšími funkciami

Garmin Fenix 5X Plus spolupracujú s operačným systémom Android a iOS, k čomu im pomáha ANT+, WiFi, Bluetooth a USB. Prehrávač vám uľahčí púšťanie skladieb bez toho, aby ste museli vytiahnuť telefón. Indikátor stavu batérie vás včas upozorní na blížiace sa vybitie hodiniek. Integrovaná batéria smart hodiniek pri bežnom používaní vydrží 33 h, nehrozí teda, že by vás nechali v štichu tým, že sa vybijú počas aktivity.

Smart hodinky vám zlepšia formu

Garmin Fenix 5X Plus presne namerajú údaje vašich športových aktivít, ako je beh, triatlon, cyklistika, plávanie, fitness, lyžovanie, golf, veslovanie, chôdza, jóga a turistika. Funkcia na meranie tepu sa v prvom rade hodí pre korektné vymedzenie tepovej zóny a pomáha vám k zvýšeniu efektivity vašich športových aktivít. Vďaka vodoodolnosti 100 m (10 ATM) môžete inteligentné hodinky používať aj pri kúpaní alebo potápaní. Výpočet spálených kalórií pomôže každému aktívnemu používateľovi strážiť si vyváženú stravu. Integrovaný krokomer je skvelou motivačnou pomôckou, ktorá vás núti zdvihnúť sa zo stoličky štatistikou, ktorá určite zaujme každého. Napr. pri behaní je neoceniteľné komplexné meranie vašej aktivity, napr. rýchlosti alebo odbehnutej vzdialenosti. Smart watch dokonca do mapy prekreslia odbehnutú trasu.

Parametre a špecifikácia

Kód:  WEAPP35nad
Produktové číslo:  WEAPP35nad
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06