Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Garmin Fenix 5 Plus Silver, Black Band

4,5 4 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Garmin Fenix 5 Plus Silver, Black Band

Kultové športové a outdoorové GPS hodinky

Inteligentné a všestranné športové hodinky Garmin Fenix 5X Plus kombinujú inteligentné, športové, outdoorové a navigačné funkcie. Hodinky podrobne zmerajú a vyhodnotia širokú škálu športov, vrátane behu, jazdy na bicykli, lyžovania, plávania, triatlonu, golfu a ďalších. Na displeji je možné zobraziť podrobné farebné mapy, pomocou ktorých hodinky dokážu naplánovať trasu s ohľadom na prebiehajúcu aktivitu. Použitím Garmin Pay je možné do hodiniek otlačiť platobnú kartu a použiť ich na platenie na bezkontaktných termináloch. Vstavaný MP3 prehrávač prehráva hudbu cez bezdrôtové Bluetooth slúchadlá. Novinkou je meranie obsahu kyslíka v krvi na sledovanie regenerácie a lepšiu aklimatizáciu vo vysokohorskom prostredí. Okrem toho ponúkajú neuveriteľnú kapacitu až 20 dní na jedno nabitie v režime inteligentných hodiniek, alebo až 33 hodín s úplne zapnutým GPS.


Kľúčové vlastnosti inteligentných hodiniek Garmin Fenix 5 Plus Silver

  • Čierny remienok QuickFit – rýchla a jednoduchá výmena
  • 1,2“ Chroma displej
  • Vodotesné do hĺbky 100 m (10 ATM)
  • Mesačné fázy, budík, stopky, deň v týždni a duálny čas
  • Mapové a navigačné funkcie, topografická mapa celej Európy
  • Monitorovanie dennej aktivity, srdcového pulzu, hladiny stresu a kvality spánku
  • Zobrazovanie notifikácií z telefónu
  • Prehrávanie hudby – vnútorné úložisko na 500 skladieb
  • Možnosť pripojenia externých senzorov cez ANT+, alebo Bluetooth
  • Integrovaný kompas, výškomer, teplomer
  • Pohybový senzor, gyroskop
  • Bezkontaktné platby Garmin Pay
  • Mobilná aplikácia Garmin Connect (Android, iOS)
  • Rozmery: 47 × 47 × 16 mm

Odopínateľný remienok

Na šport i do spoločnosti

Hodinky Garmin Fenix 5X Plus vás na prvý pohľad zaujmú vydareným dizajnom s použitím prémiových materiálov a kvalitných remienkov. Hodinky na ruke vyzerajú dobre nielen pri športe, alebo outdoorovej aktivite, ale aj počas dňa, v práci, alebo dokonca v spoločnosti. Hodinky sú štandardne vybavené športovým silikónovým remienkom, ktorý môžete pomocou špeciálneho mechanizmu upevnenia rýchlo a ľahko vymeniť za štýlový kožený, alebo kovový remienok.

Monitoring dennej aktivity

Monitoring dennej aktivity

Vďaka niekoľkým integrovaným senzorom budete môcť sledovať pulzovú frekvenciu, počet krokov, prejdené vzdialenosti, spálené kalórie, či monitorovať kvalitu spánku. K hodinkám je možné bezdrôtovo pripojiť ďalšie externé snímače napríklad na snímanie srdcového pulzu s hrudnými pásmi, meranie bežeckej dynamiky, snímanie rýchlosti, kadencie a výkonu pre cyklistov, teplotné senzory a podobne.

Športové profily

Individuálne športové profily

Hodinky ponúkajú preddefinované profily pre množstvo športových aktivít, ako je napríklad beh, cyklistika, plávanie, lyžovanie, chôdza, turistika, golf, veslovanie a mnoho ďalších. Každý profil má svoje funkcie a individuálne nastavenie. Pri plávaní v bazéne hodinky rozpoznajú plavecký štýl, pri lyžovaní automaticky pozastavia stopky pri jazde lanovkou.

Funkcia Group Track

Funkcia Group Track

Vďaka inteligentnej funkcii Group Track hodinky umožnia v reálnom čase sledovať pozíciu všetkých členov vašej výpravy a poskytnú vám presný prehľad o ich momentálnej polohe. Získate tak istotu, že sa počas výpravy, alebo pretekov žiadny člen nestratí a expedícia prebehne bez komplikácií. S hodinkami môžete ovládať akčné kamery Garmin, alebo ich dobíjať v priebehu aktivity.

GPS navigácia

Ideálne do terénu

Hodinkám dominuje výborne čitateľný a zároveň úsporný Chroma displej s vysokým rozlíšením a uhlopriečkou 1,2“. O napájanie sa stará dobíjacia Li-Ion batéria s kapacitou 20 dní v režime inteligentných hodiniek, až 33 hodín s úplne zapnutým GPS, alebo až 70 hodín v režime UltraTec. Vďaka citlivému GPS/GLONASS/Galileo prijímaču nestratíte signál ani v hustom lese, podrobná mapa na displeji vás navyše bezpečne dovedie do cieľa aj späť domov. K dispozícii je trojosový elektromagnetický kompas s kompenzáciou náklonu, teplomer a barometrický výškomer s automatickou kalibráciou podľa GPS. 

Mobilná aplikácia Garmin Connect

Tréningový denník Garmin Connect

Tréningový denník Garmin Connect je výkonný nástroj, ktorý dostanete k dispozici s hodinkami. Garmin Connect je možné využívať v podobe mobilnej, alebo webovej aplikácie. Garmin Connect dokáže zálohovať, vyhodnocovať a zdieľať dáta, ktoré hodinky počas dňa, alebo športových aktivít merajú. Chcete zistiť svoj pokojový pulz, efektívnosť podľa VO2Max, mať kontrolu nad priebehom hmotnosti, zistiť, ako využívate športové vybavenie, alebo zdieľať s priateľmi vaše obľúbené trasy a miesta? V denníku Garmin Connect je to jednoduché.

Bezkontaktné platby

Bezkontaktné platby Garmin Pay

Inteligentné hodinky Fenix 5X Plus sú vybavené podporou bezkontaktných platieb Garmin Pay, vďaka čomu do nich môžete vložiť informácie o vašej platobnej karte a v obchode pohodlne platiť zápästím ruky aj bez prítomnosti vlastnej platobnej karty, alebo telefónu. Službu Garmin Pay musí podporovať vaša banka, od jesene 2018 je pre karty typu VISA, alebo MasterCard dostupná vo vybraných bankách aj v SR.

Garmin Connect

Jednoduchá konektivita

Hodinky ľahko prepojíte s počítačom cez USB konektor, alebo bezdrôtovo pomocou WiFi siete. S vašim mobilným zariadením hodinky komunikujú prostredníctvom bezdrôtového Bluetooth rozhrania. Hodinky je možné prepojiť aj s ďalšími zariadeniami Garmin ako sú cyklistické radary Varia, akčné kamery VIRB, alebo inReach mini, ktoré môžete pohodlne ovládať na diaľku.



Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, Android 4.4

Displej

Tvar ciferníka Guľatý
Sklíčko Chemicky tvrdené

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra Oceľ
Farba puzdra Strieborná
Hmotnosť 86 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth, WiFi, ANT+, GPS
Typ NFC platby Garmin Pay
Senzory a hardvér Vibrácie, Galileo, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lyžovanie, Plávanie, Triatlon, Turistika, Veslovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Vyjdené poschodia, Intervalový tréning, Tempo
Zdravotné funkcie Monitoring spánku, Sledovanie menštruačného cyklu
Smart funkcie Hľadanie mobilu, Prehrávač hudby v hodinkách, Budík, Stopky

Softvér

OS hodiniek Vlastný OS výrobca
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 288 h (12 d)
Bežná výdrž batérie 288 h (12 d)
Kapacita úložiska 16 GB
Kód:  SKGfenix5p12
Produktové číslo:  010-01988-11
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18