Obnoviť stránku

Garmin Fenix 3 Gray

4,8 52 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Garmin Fenix 3 Gray


Garmin Fenix 3 Gray

Vzhľad klame

Pod fasádou obyčajne vyzerajúcich hodiniek sa skrývajú Smart hodinky, ako predĺžená ruka telefónu, a nekompromisný športtester. Garmin Fenix 3 vo farbe Gray sú vybavené citlivým GPS/GLONASS prijímačom s novou oceľovou EXO anténou okolo farebného Chroma displeja. Ten zostáva po celú dobu používania zapnutý, a aj tak vydrží napríklad v režime Smart až 6 týždňov na jedno nabitie akumulátora.


Garmin Fenix 3 Gray

Monitor dennej aktivity

Inteligentné hodinky Fénix 3 ponúkajú možnosť sledovania celodenných aktivít. Je možné stanoviť cieľový počet krokov na deň, sledovať prejdenú vzdialenosť + počet krokov, zobraziť spálené kalórie a to vrátane tých pasívnych. Na webovom rozhraní Garmin Connect je potom možnosť podrobného vyhodnotenia a porovnania vašich výkonov.



Vzhľad a konštrukcia hodiniek Fenix 3

Sivé inteligentné hodinky Garmin Fenix 3 ponúkajú 1,2" veľký, kruhový, farebný displej s rozlíšením 218 × 218 pixelov. Narozdiel od iných smart hodiniek na trhu displej nezhasína a vyniká dokonalou čitateľnosťou na slnku. V základnej verzii sú hodinky o dvadsať gramov ľahšie ako predchádzajúca generácia Fenix 2 a znateľne tenšie.

Garmin Fenix 3 Gray

Tréningové funkcie

Smart hodinky Fenix 3 sú jedny z najlepšie vybavených hodiniek súčasnosti a ponúkajú širokú škálu tréningových funkcií. Ide o rôzne nastavenia alarmov na srdcový tep, tempo behu, rýchlosti, vzdialenosť, výkon. Je možné tiež využiť predpripravené tréningové plány pre beh alebo jazdu na bicykli.

Garmin Fenix 3 Gray


Garmin Fenix 3 Gray

Plávanie a lyžovanie

Garmin Fenix 3 sú schopné vďaka vstavaným snímačom a vysokej odolnosti merať aj plavecké tréningy. V bazéne merajú inteligentné hodinky Garmin Fenix 3 odplávanú vzdialenosť, SWOLF hodnotu, efektivitu plávania, počet záberov a rozpoznajú plavecký štýl. Pre priaznivcov zimných športov ponúkajú Fenix 3 funkcie bežeckého a zjazdového lyžovania. Vďaka vstavanému barometru hodinky rozpoznajú, kedy lyžujete a kedy sa pohybujete na vleku.


Garmin Fenix 3 Gray

Bezdrôtová konektivita

Fenix 3 sú vybavené možnosťou pripojiť sa k inteligentným mobilným telefónom Android a iOS pomocou Bluetooth. Hodinky sú potom schopné zobrazovať notifikácie telefónu. Vďaka vstavanej Wi-Fi sú hodinky Garmin Fenix 3 schopné odoslať dáta o tréningu alebo aktualizovať softvér bez nutnosti zapínať počítač alebo mobilný telefón. Bezdrôtový štandard ANT+ používaný hlavne pre pripojenie fitness príslušenstva.


Kľúčové vlastnosti inteligentných hodiniek Garmin Fenix 3

  • Pokročilý športtester v štýlových hodinkách
  • Vysoko citlivý GPS/GLONASS prijímač
  • Intervalové tréningy a tréningové plány
  • Bezdrôtové pripojenie Bluetooth, WiFi, ANT+
  • On-line tréningový denník Garmin Connect

Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS

Displej

Sklíčko Minerálne

Vyhotovenie a odolnosť

Hmotnosť 82 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth, WiFi, ANT+, GPS
Senzory a hardvér Vibrácie, Kompas, Akcelerometer

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Lyžovanie, Plávanie, Veslovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Vzdialenosť, Záznam trasy, Rýchlosť, Intervalový tréning, Tempo
Smart funkcie Budík, Stopky

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 504 h (21 d)
Bežná výdrž batérie 336 h (14 d)
Kapacita úložiska 0 GB
Kód:  PP5779a
Produktové číslo:  010-01338-01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18