Obnoviť stránku

Garmin Edge Explore

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Garmin Edge Explore

Navigácia Garmin Edge Explore je ideálnym prístrojom pre milovníkov cyklistiky. Jednou z hlavných funkcií je merania informácií o jazde, ktorá z cyklonavigácie Garmin urobí obľúbeného kolegu na riadidlách. Vďaka vodoodolnému spracovaniu môžete jazdiť v mokrom teréne aj daždi bez rizika poškodenia. Informácie o jazde vám sprostredkuje 3,0" farebný displej s vysokým jasom, ktorý možno ovládať dotykovo. Rozmery 55 × 105 × 18 mm vypovedajú o tom, že cyklonavigáciu Garmin Edge Explore prirobíte na takmer každé riadidlá. Prístroj váži 116 g a čo sa týka výdrže batérie, jedno nabitie vám vystačí na 20 h.

Hlavné parametre cyklonavigácie Garmin Edge Explore

  • Cyklonavigácia Garmin Edge Explore je skvelým parťákom na dlhé aj krátke trate
  • Dotykový displej s uhlopriečkou 3,0"
  • Veľmi presný výškomer
  • V balení cyklonavigácie sa nachádza aj dobíjací kábel a držiak
  • Batéria vydrží na jedno nabitie až 20 h
  • Bezdrôtový prenos dát
  • Medzi kompatibilný operačný systém sa radí iOS a Android
  • Konektivita: ANT+, WiFi, Bluetooth a USB
  • Navigovanie sa samo zapne rozjazdom a vypne zastavením
  • Inštalovaný GPS modul

Čo ďalšie vie cyklonavigácia Garmin Edge Explore?

Cyklonavigácia Garmin splní všetko, čo by ste od nej mohli potrebovať. Funkcia auto štart/stop spustí trasu na navigáciu pri vašom rozjazde, alebo ju vypne v prípade, že dlho stojíte na mieste. Pri zošliapnutí pedálu sa na displeji zobrazí vaša aktuálna rýchlosť. Celkový čas jazdy sa vám uloží do štatistiky a po tréningu či vychádzke je možné si ho zobraziť. Tréning si potom možno ľahšie prispôsobiť potrebám. Svoj pokrok si všeobecne skontrolujete vďaka priemernej rýchlosti. Tá sa bude dvíhať každým tréningom. Okrem iného sa v navigácii dozviete svoju aktuálne prejdenú vzdialenosť. Ak to s trénovaním myslíte vážne, vykúzli vám úsmev na tvári inštalovaný tréningový denník. V balení cyklonavigácie sa nachádza dobíjací kábel a držiak. Cyklonavigácia Garmin Edge Explore je kompatibilná s operačným systémom iOS a Android. Následný prenos dát sprostredkúva káblové pripojenie.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Vodoodolná

Funkcie

Výbava Dotykový displej
Funkcie Meranie kadencie, Výškomer, Záznam trasy, Celkový čas, Aktuálny čas jazdy, Prejdená vzdialenosť, Detekcia pohybu, Tréningový denník, priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Meranie tepovej frekvencie, Výpočet kalórií

Výbava

Súčasť balenia Kábel, Držiak

Hardvér a softvér

Kompatibilný OS Android, iOS
Konektivita Bluetooth, WiFi, ANT+, USB

Hardvér a softvér

Kompatibilný OS Android, iOS
Konektivita Bluetooth, WiFi, ANT+, USB
Prenos dát Bezdrôtový

Funkcie

Funkcie GPS, Meranie kadencie, Výškomer, Autoštart/stop, Notifikácie z mobilu, Záznam trasy, Dotykový displej, Výpočet kalórií, Držiak súčasťou, Celkový čas jazdy, Priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Prejdená vzdialenosť, Vodoodolnosť, Aktuálny čas jazdy, GLONASS, Meranie tepu, Max. rýchlosť, Tréningový denník

Výdrž batérie

Max. výdrž batérie 15 h
Bežná výdrž batérie 20 h

Rozmery

Šírka 55 mm
Uhlopriečka displeja 3 " (76,2 mm)
Výška 105 mm
Hĺbka 18 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 116 g
Kód:  SKGedgeex01
Produktové číslo:  010-02029-10
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02