Obnoviť stránku

Garmin Edge 830

5 4 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Garmin Edge 830

Cyklistická navigácia Garmin Edge 830 je ideálnym prístrojom pre amatérov a profesionálov. Samozrejmou funkciou je zbieranie dát o jazde, ktorá z cyklistickej navigácie Garmin vytvorí pomocníka na každú jazdu. Veľmi detailné IMG, obsahujúce mapy celej Európy vrátane Českej republiky, vám pomôžu s orientáciou aj na orientačne náročných miestach. Vďaka vodoodolnému spracovaniu sa nemusíte báť mokrého terénu ani dažďa. Pre milovníkov adrenalínovej jazdy na bicykli bola od výrobcu vyvinutá bezpečnostná funkcia, ktorá má za úlohu rozpoznať nehodu a okamžite informovať vami vybrané kontakty. Oznámenie príde vybraným kontaktom pomocou SMS správy, obsahovať bude vaše meno a presnú polohu. Informácie vám navigácia sprostredkuje cez 2,3" displej s vysokým jasom. Rozmery 50 × 82 × 20 mm vypovedajú o tom, že cyklonavigáciu Garmin Edge 830 prirobíte na akékoľvek riadítka. Prístroj váži 78 g a batéria vám pri plnom nabití bude fungovať 15 h. Puzdro navigácie tvorí čierna farba.

Hlavné parametre cyklonavigácie Garmin Edge 830

  • Cyklonavigácia Garmin Edge a Garmin Edge 830 je najlepší spoločník na cesty na bicykli
  • Displej s veľkosťou 2,3"
  • Zabudovaný výškomer
  • V balení cyklonavigácie sa nachádza aj dobíjací kábel a držiak
  • Mapy vo formáte IMG
  • Batéria vydrží pri bežnom používaní 15 h
  • Bezdrôtový prenos dát
  • Farba cyklonavigácie Garmin: čierna
  • Medzi kompatibilný operačný systém patrí iOS a Android
  • Konektivita: ANT+, WiFi, Bluetooth a USB
  • Navigovanie sa samo zapne rozjazdom a vypne zastavením
  • Zabudovaný modul GPS

Čo ďalšie vie cyklonavigácia Garmin Edge 830?

Cyklonavigácia Garmin splní všetko, čo by ste od nej mohli potrebovať. Funkcia auto štart/stop spustí trasu na navigáciu pri vašom rozjazde, alebo ju vypne v prípade, že dlho stojíte na mieste. Pri zošliapnutí pedálu sa na displeji zobrazí vaša aktuálna rýchlosť. Celkový čas jazdy sa vám uloží do štatistiky a po tréningu či vychádzke je možné si ho zobraziť. Váš ďalší tréning potom ľahšie prispôsobíte vašim potrebám. Svoj pokrok vám krásne znázorní zvyšujúca sa priemerná rýchlosť. Tá sa bude dvíhať každým tréningom. Okrem iného sa v cyklonavigaci dočítate o svojej aktuálnej prejdenej vzdialenosti. Ak to s trénovaním myslíte vážne, urobí vám radosť inštalovaný tréningový denník. V balení se nachádza tiež dobíjací kábel a držiak. Cyklonavigácia Garmin Edge 830 je kompatibilná s operačným systémom iOS a Android. Správny prenos dát potom sprostredkováva káblové pripojenie.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Vodoodolná

Funkcie

Funkcie 3D budovy, Meranie kadencie, Výškomer, Teplomer, Záznam trasy, Celkový čas, Aktuálny čas jazdy, Prejdená vzdialenosť, Detekcia pohybu, Tréningový denník, priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Meranie tepovej frekvencie, Výpočet kalórií

Výbava

Súčasť balenia Kábel, Držiak

Mapy

Formát mapy IMG

Hardvér a softvér

Kompatibilný OS Android, iOS
Konektivita Bluetooth, WiFi, ANT+, USB

Farba puzdra

Farba puzdra Čierna

Hardvér a softvér

Kompatibilný OS Android, iOS
Konektivita Bluetooth, WiFi, ANT+, USB
Prenos dát Bezdrôtový

Funkcie

Funkcie Bezpečnostné funkcie, GPS, Meranie kadencie, Výškomer, Teplomer, Autoštart/stop, Notifikácie z mobilu, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Držiak súčasťou, Celkový čas jazdy, Priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Prejdená vzdialenosť, Vodoodolnosť, Aktuálny čas jazdy, GALILEO, GLONASS, Meranie tepu, Max. rýchlosť, Tréningový denník

Výdrž batérie

Max. výdrž batérie 24 h
Bežná výdrž batérie 15 h

Rozmery

Šírka 50 mm
Uhlopriečka displeja 2,3 " (58,42 mm)
Výška 82 mm
Hĺbka 20 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 78 g
Kód:  SKGedg830
Produktové číslo:  010-02061-01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16