Obnoviť stránku

Garmin Edge 530

4,9 7 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Garmin Edge 530

Cyklonavigácia Garmin Edge 530 je navigáciou pre profesionálov a amatérov. Jednou z hlavných funkcií je zbieranie dát o jazde, ktorá z cyklistickej navigácie Garmin vytvorí pomocníka na každý výlet. Precízne spracované IMG, obsahujúce mapy celej Európy vrátane Česka, vám pomôžu s orientáciou aj na orientačne náročných miestach. Vďaka spracovaniu zabraňujúcemu vniknutiu vody môžete jazdiť v mokrom teréne aj daždi bez rizika poškodenia. Pre milovníkov cyklistiky bola od výrobcu vyvinutá bezpečnostná funkcia, ktorá dokáže rozpoznať haváriu a hneď informovať vybrané kontakty. Upozornenie príde prostredníctvom SMS správy, obsahovať bude vaše meno a GPS polohu. Všetky informácie o vašej jazde vám sprostredkuje 2,6" kvalitný displej. Rozmery 50 × 82 × 20 mm vypovedajú o tom, že cyklonavigáciu Garmin Edge 530 prirobíte na takmer každé riadidlá. Hmotnosť prístroja je 75,8 g. Puzdro navigácie utvára čierna farba.

Zaujímavé parametre cyklonavigácie Garmin Edge 530

  • Cyklonavigácia Garmin Edge a Garmin Edge 530 je skvelým parťákom na cesty
  • Displej s veľkosťou 2,6"
  • Veľmi presný výškomer
  • Súčasť balenia cyklonavigácie: dobíjací kábel a držiak
  • Mapy vo formáte IMG
  • Bezdrôtový prenos dát
  • Farba cyklonavigácie Garmin: čierna
  • Medzi kompatibilný operačný systém patrí iOS a Android
  • Konektivita: ANT+, WiFi, Bluetooth a USB
  • Navigovanie je možné zapnúť rozjazdom a vypnúť zastavením
  • Zabudovaný modul GPS

Čo ďalšie vie cyklonavigácia Garmin Edge 530?

Cyklonavigácia Garmin splní všetko, čo by ste od nej mohli potrebovať. Funkcia auto štart/stop vám spustí navigovanie na trase pri rozjazde, alebo vypne pri dlhom státí. Pri zošliapnutí pedálu sa na displeji zobrazí vaša aktuálna rýchlosť. Celkový čas jazdy sa vám uloží do štatistiky a po tréningu či vychádzke je možné si ho zobraziť. Tréning si potom možno ľahšie prispôsobiť potrebám. Zobrazte si priemernú rýchlosť, a tým aj váš pokrok. Tá sa bude dvíhať každým tréningom. Okrem iného sa v navigácii dočítate aj o svojej aktuálnej prejdenej vzdialenosti. Ak to s trénovaním myslíte naozaj vážne, vykúzli vám úsmev na tvári inštalovaný tréningový denník. V balení cyklonavigácie sa nachádza dobíjací kábel a držiak. Cyklonavigácia Garmin Edge 530 je kompatibilná s operačným systémom iOS a Android. Prenos dát sprostredkováva káblové pripojenie.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Vodoodolná

Funkcie

Funkcie 3D budovy, Meranie kadencie, Výškomer, Teplomer, Záznam trasy, Celkový čas, Aktuálny čas jazdy, Prejdená vzdialenosť, Detekcia pohybu, Tréningový denník, priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Meranie tepovej frekvencie, Výpočet kalórií

Výbava

Súčasť balenia Kábel, Držiak

Mapy

Formát mapy IMG

Hardvér a softvér

Kompatibilný OS Android, iOS
Konektivita Bluetooth, WiFi, ANT+, USB

Farba puzdra

Farba puzdra Čierna

Hardvér a softvér

Kompatibilný OS Android, iOS
Konektivita Bluetooth, WiFi, ANT+, USB
Prenos dát Bezdrôtový

Funkcie

Funkcie Bezpečnostné funkcie, GPS, Meranie kadencie, Výškomer, Teplomer, Autoštart/stop, Notifikácie z mobilu, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Držiak súčasťou, Celkový čas jazdy, Priemerná rýchlosť, Aktuálna rýchlosť, Prejdená vzdialenosť, Vodoodolnosť, Aktuálny čas jazdy, GALILEO, GLONASS, Meranie tepu, Max. rýchlosť, Tréningový denník

Výdrž batérie

Max. výdrž batérie 40 h

Rozmery

Šírka 50 mm
Uhlopriečka displeja 2,6 " (66,04 mm)
Výška 82 mm
Hĺbka 20 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 75,8 g
Kód:  SKGedg530
Produktové číslo:  010-02060-01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18