Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Gala Pro Line BV 5121 S

4,2 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gala Pro Line BV 5121 S

Česká spoločnosť Gala bola založená v roku 1949 a od roku 1996 je vedená ako akciová spoločnosť. Gala vyrába a dodáva lopty, boxovacie vaky, batohy a športové tašky. Volejbalové lopty Gala sú veľmi kvalitné a obľúbené vo volejbalovej verejnosti.

Určená profesionálom

Volejbalová lopta GALA Pro-Line 10 je určená pre národné súťaže. Lopta má výborné vlastnosti vďaka mäkkému materiálu na povrchu. Je homologovaný a vyrobený zo syntetickej polyuretánovej usne. Veľkosť lopty je 5 a jej hmotnosť a obvod zodpovedá oficiálnym volejbalovým parametrom. Disponuje skvelými letovými vlastnosťami a navyše má veľmipríjemný a nešmykľavý materiál.

Parametre a špecifikácia

Veľkosť lopty

Veľkosť lopty 5

Spôsob výroby

Spôsob výroby Lepená

Materiál

Materiál Syntetická koža

Určenie

Určenie Volejbal

Hmotnosť lopty

Hmotnosť lopty 260 - 280 g

Ďalšie vlastnosti

Ďalšie vlastnosti Tréningová
Kód:  SPT007
Produktové číslo:  859000110070

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02