Obnoviť stránku

G21 Lexi Graphite Black (2016)

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

G21 Lexi Graphite Black (2016)

Ak si chcete maximálne zjednodušiť a spríjemniť jazdu na bicykli, vyskúšajte, ako to šliape na jeho modernom bratovi. Rozkladacie kolo G21 Lexi zaujme nielen svojou mobilitou, ale predovšetkým elektrickým pohonom, o ktorý je doplnené. Funkciu motora aktivujete šliapaním, ktoré je snímané špeciálnym senzorom zo spodnej konzoly. Hoci teda vykazujete fyzickú aktivitu, motoriek vám pomáha. A to tak výrazne, že pri troche snahy zvládnete ísť rýchlosťou až 25 km / h. Počas toho môžete vyskúšať všetkých 6 rýchlostných stupňov, ktorými koleso disponuje. Vďaka výkonnej lítiovej batérii, ktorá sa nabíja 4 - 6 hodín, na jeden záťah najazdíte až 38 km. 

kľúčové vlastnosti

  • Výkonná batéria 10 Ah bez pamäťového efektu
  • Maximálna rýchlosť 25 km / h
  • Dojazd na jedno nabitie až 38 km
  • Pohodlie a komfort
  • Ľahká ničím nerušená jazda
  • Šetrné k životnému prostrediu
  • Moderný pekný dizajn
  • Mobilné - možno ľahko rozložiť a zložiť vďaka
  • Hmotnosť 29 kg (s batériou), 26 kg (bez batérie)

Pohodlná jazda bez námahy

Elektrobicykle nadobúdajú každým rokom na popularite a nie bezdôvodne. Benefitov, ktoré prinášajú, môžu využívať všetci bez rozdielu veku. Hodí sa ako pre seniorov či ľudí s istým pohybovým obmedzením, tak aj pre všetkých, ktorí sa pri jazde neradi potí.  

Ochrana životného prostredia

Elektrobicykle sú mimoriadne šetrná k životnému prostrediu. Vykazujú vlastnosti ideálne pre krátke jazdy, pri ktorých spotrebujú menej energie ako autá či mopedy. Keďže z pohledu legislatívy sú evidované ako klasická kolesá, nie je k nim potrebné žiadne špeciálne povolenie alebo vodičský preukaz. Napriek tomu sa na nich dostanete všade tam, kam aj s bežnými kolesami bez akéhokoľvek pohonu.  

Kód:  SPT12050
Produktové číslo:  8595627408824

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12