Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Futbalové lopty

Futbalová lopta je základnou vecou, ktorú budete pri hraní futbalu potrebovať. Futbalové lopty sa líšia veľkosťou, materiálom, určením a spôsobom výroby. Zohľadniť treba aj terén, na ktorom budete lopty na futbal využívať. Chcete sa dozvedieť, ako vybrať najlepšiu futbalovú loptu pre vaše potreby? Čítajte ďalej. 

Pokračovať
Spresniť parametre
148 položiek

Futbalové lopty

Futbalové lopty sú základným a nevyhnutným prvkom najpopulárnejšieho športu na svete – futbalu. Ich dizajn a konštrukcia prešli dlhým vývojom, od jednoduchých kožených gúľ až po moderné syntetické lopty s pokročilými technológiami.

Futbalová lopta a jej veľkosti

Futbalová lopta ako ju poznáme dnes je už navrhnutá tak, aby poskytovala maximálnu kontrolu, presnosť a trvanlivosť, či už ide o profesionálne zápasy alebo rekreačný futbal. Zvyčajne je dostupná v rôznych veľkostiach:

  • Futbalové lopty veľkosti 1 a 2 sú malé a ľahké, čo uľahčuje deťom ich ovládanie. Lopty tejto veľkosti sú zvyčajne vyrobené z mäkkých materiálov, aby sa minimalizovalo riziko zranenia.
  • Futbalová lopta – veľkosť 3 sa používa pre deti, ktoré majú okolo 9 rokov. Je o niečo väčšia a ťažšia ako lopty veľkosti 1 a 2, čo uľahčuje deťom zlepšovať si svoju kondíciu a koordináciu.
  • Futbalová lopta – veľkosť 4 je vhodná od 9 do 13 rokov. Uľahčuje deťom pripraviť sa na hranie s loptou veľkosti 5 a zvyčajne sa používa na hranie na stredných, a veľkých ihriskách.
  • Futbalová lopta – veľkosť 5 je ideálna najmä pre dospelých hráčov. Je najväčšia a najťažšia zo všetkých futbalových lôpt, a je používaná v oficiálnych futbalových zápasoch.

Futbalové lopty Adidas

Futbalové lopty Adidas si obľúbi nejeden futbalista. Populárna je napríklad futbalová lopta Adidas s penovým jadrom nevyžadujúca nafúknutie, ktorá bude vždy pripravená na hranie. Futbalová lopta Adidas sa používa aj na majstrovstvách sveta vo futbale.

Futbalové lopty Puma

Futbalové lopty Puma zahŕňajú vysokokvalitné menšie aj väčšie varianty pre rôznych hráčov. V ponuke značky nájdete lopty vhodné na rekreačný aj profesionálny zápas.

Futbalové lopty Nike

Futbalové lopty Nike sa môžu pochváliť kvalitným spracovaním a spektrom vyhotovení. Nejedna futbalová lopta Nike vám vďaka tvarovým drážkam poskytne maximálnu kontrolu nad jej ovládaním.

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07