Obnoviť stránku

Futbalová bránka

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Futbalová bránka

Sada Futbalová bránka predstavuje výbornú tréningovú súpravu pre malých športovcov. Bránka je ideálna pre domácu a rekreačnú hru futbalu, hokeja a ďalších športov.Vhodná je pre všetky povrchy a vy si tak môžete vychutnať jedinečné športové zážitky na záhrade, lúke, ihrisku alebo vo vnútorných priestoroch. Bránka sa vyznačuje vysokou stabilitou a nízkou hmotnosťou. Zložená je z niekoľkých častí, možno ju teda ľahko prenášať aj uskladniť. Súčasťou balenia je sieť pre upevnenie na rám bránky. 
Pre ešte lepšie športové zážitky odporúčame zakúpiť dve bránky, aby ste mohli rozohrať skutočný zápas a vychutnať si tak radosť z pohybu a víťazstvo.
Parametre a špecifikácia:
Rozmery:182 × 122 × 61 cmhmotnosť 3 kg
Obsah balenia:
bránka
sieť
 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Skladacia
Kód:  JPI706c
Produktové číslo:  8594166095793

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01