Obnoviť stránku

Frog 43O – 14"

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Frog 43O – 14"

Veľmi ľahké hliníkové koleso maximálne prispôsobené všetkým malým, začínajúcim cyklistov! Krásny a veselý dizajn s prepracovanými bezpečnostnými prvkami. Unikátny obmedzovač riadenia znemožňuje zahnúť riadidlá do uhla, pri ktorom dochádza k zablokovaniu predného kolesa. Účinné brzdy TEKTRO s nastaviteľnou vzdialenosťou dohmatu umožňujú ľahko brzdiť aj tým najdrobnejším jazdcom. Kvalitný predstavec riadidiel a ložiskové osadenie zaručujú komfortné jazdné vlastnosti aj dlhú životnosť. Produkty FROG získali prestížne ocenenie Bike BIZ awards!

Zdolávajte všetky kopce spoločne

  • Veľmi ľahké hliníkové vyhotovenie 6,9 kg
  • Účinné Tektro brzdy s nastaviteľnou vzdialenosťou dohmatu
  • Obmedzovač riadenia
  • Mäkké rukoväte riadidiel
  • Kvalitné plastové pedále s reflexnými prvkami
  • Funkčný zvonček
  • Veselý a hravý dizajn

Bezpečnosť predovšetkým  

Opakované pády z bicykla dokážu ľahko otráviť pôžitok z jazdy i tomu nejtalentovanějšiemu malému cyklistovi. Väčšina z nich je spôsobená zablokovaním predného kolesa, čím dôjde k prudkému zastaveniu pohybu kolies, čo je vo väčšine prípadov nasledované nepríjemným pádom dieťaťa na zem. Preto kolo Frog disponuje obmedzovačom riadenia fungujúcom na jednoduchom princípe znemožnenia otočenia riadidiel do uhla, pri ktorom dochádza k zablokovaniu predného kolesa! 

Je Frog 43 skutočne ten pravý bicykel?

Zistíte to veľmi ľahko. Stačí zmerať vnútornú dĺžku nohy dieťaťa, teda vzdialenosť od rozkroku k zemi. Ak je dĺžka minimálne 43 cm a zároveň maximálne 48 cm, potom je Frog 43 tou najlepšou voľbou!

Kód:  SPT3903
Produktové číslo:  10055

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09