Obnoviť stránku

Freez RAM 32 Black/Red P

Garancia najlepšej ceny
32,90 €

Freez RAM 32 Black/Red P

FREEZ florbalová hokejka bude nástrojom, s ktorým dosiahnete skvelé výsledky. Voľba optimálnej dĺžky palice je nevyhnutná na dosiahnutie správnej techniky a jednoduchšieho ovládania. Florbalka postavená na špičku čepele kolmo voči podlahe by mala dosahovať zhruba k pupku hráča. Tento variant, ktorý má dĺžku 95 cm je špeciálne navrhnutý pre dospelých hráčov. Pravá hokejka na florbal FREEZ disponuje čepeľou stočenou na ľavú stranu. To bude vyhovovať hráčom s pravým držaním, tzn. tým, ktorí preferujú pravú ruku nižšie. Na využitie najlepších vlastností florbalky je dôležité zvolenie správneho flexu (tvrdosti) shaftu. Ten sa určuje podľa telesných proporcií hráča, vyspelosti jeho techniky aj preferencií herných pozícií. Florbalová palica FREEZ dosahuje tvrdosť 32, ktorú potrebujú najmä začiatočníci, rekreační hráči, ženy alebo juniori. Dopĺňa ju čierna a červená farba.

Hlavné prednosti florbalovej hokejky Freez RAM 32 Black/Red P

  • Florbalová hokejka FREEZ bude hnacou silou za skvelými výsledkami
  • Táto florbalka pre dospelých dosahuje dĺžku 95 cm
  • Má čepeľ otočenú k ľavej strane
  • Tvrdosť palice je 32
  • Na zhotovenie shaftu bol vybraný kompozit
  • Príjemná okrúhla rukoväť
  • Má rovný shaft
  • Typ čepele: Freez
  • Hokejku na florbal FREEZ zdobí čierna a červená farba

Florbalka FREEZ vás nadchne svojou kvalitou

Pri florbalke je dôležitá hmotnosť, pevnosť aj pružnosť. Preto výrobca na zhotovenie shaftu zvolil kompozit. Kompozit ponúka výhodu nízkej hmotnosti a mimoriadnej odolnosti, ktorá vydrží florbalovej hokejke počas celej doby. Florbalová hokejka FREEZ má okrúhly tvar rukoväti, ktorý zaujíma prvé miesto medzi hľadanými typmi. Každý sa s ním rýchlo zžije. Vlastnosti florbalovej palice ovplyvňuje aj tvrdosť čepele. Stredne tvrdá čepeľ umožňuje hráčovi udržať výbornú kontrolu nad loptičkou. Umožňuje však aj výrazné a silné strely.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre dospelých
Typ produktu Hokejka

Dĺžka palice

Dĺžka palice 95 cm

Orientácia

Orientácia Pravá

Materiál

Materiál Kompozit

Typ shaftu

Typ shaftu Rovný

Tvrdosť

Tvrdosť palice 32
Tvrdosť čepele Stredne tvrdá

Tvar rukoväti

Tvar rukoväti Okrúhla

Farba

Farba Čierna, Červená

Typ čepele

čepeľ Freez
Kód:  SPTkub041
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  05-H072K/P-CRN

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17