Obnoviť stránku

FOX STR Floatation Weigh Sling

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FOX STR Floatation Weigh Sling

Dôležitým doplnkom každého rybára je taška na váženie. Priestranná taška od firmy Fox vám pomôže rybu rýchlo a ľahko zvážiť a bezpečne pustiť späť do vody. Tiež poslúži aj k uloženiu úlovku na dobu nevyhnutnú na prípravu fotografického vybavenia. Po celej dĺžke konštrukcie sú zabudované plaváky, ktoré držia sak na hladine. Dve rukoväte a zahnutá spodná časť pomáhajú udržať rybu vycentrovanú počas váženia a uľahčujú manipuláciu aj s ťažkou rybou. Na najviac namáhaných miestach tašky sú zosilnené švy. Tašku môžete zaistiť kotviacou šnúrou, ktorá je 3 metre dlhá a je uložená v externom vrecku. Taška je dodávaná v nylonovom prepravnom puzdre.

Kľúčové vlastnosti

  • Voda môže prúdiť a ryba má dostatok kyslíka
  • Pláva na hladine
  • Lemované zipsy
  • Rukoväte pre ľahkú manipuláciu
  • Kotviaca šnúra
  • Nylonové prepravné puzdro

Ochrana ryby

Materiál je pre rybu príjemný a nijako jej neubližuje. Sieťovina po stranách a navrchu udržuje dokonalé prúdenie vody a dostatok kyslíka a tmavé farebné spracovanie drží rybu čo najviac v pokoji. Vďaka sieťovine máte rybu neustále na očiach. Dvojité zipsy sú zabezpečené proti samovoľnému rozopnutiu. Zipsy sú lemované, aby sa o ne ryba náhodou neodrela. Taška má zipsy na troch stranách pre jednoduchšiu manipuláciu a jednoduché rozloženie na podložke.

Parametre

Materiál:
100 % polyester, laminátové tyče

Rozmery:
124 × 39 × 79 cm

Kód:  JVR044219
Produktové číslo:  5055350219652

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03