Obnoviť stránku

Forever SW-500 čierne

3,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Forever SW-500 čierne

 Elegancia, praktickosť, odolnosť to všetko prinášajú inteligentné hodinky Forever SW-500. Ideálny spoločník pre športovcov. Hodinky v čiernom vyhotovení ponúkajú 1,3" IPS dotykový displej pokrytý ochranným sklíčkom Gorilla Glass. Vďaka veľkej kapacite batérie a jednoduchému ovládaniu sa hodinky stanú nepostrádateľným pomocníkom. Okrem základného zobrazenia času sú Forever SW-500 vybavené inteligentným čidlom a nepreberným množstvom funkcií, ktoré zaručia efektívnosť vášho cvičenia. 



Hlavná prednosť inteligentných hodiniek Forever SW-500

  • Elegantné a praktické
  • Sledujú vzdialenosť a tempo
  • Možnosť nastavenia vzhľadu ciferníku
  • Vysoko odolné prachu a vode
  • Sledovanie dennej aktivity, tepovej frekvencie, monitoring spánku
  • V pohotovostnom režime výdrž až 5 dní
Inteligentné hodinky Forever SW-500


Odolnosť voči prachu a vode

odolnosť IP66

Odolnosť predovšetkým 

Inteligentné hodinky Forever SW-500 sú vybavené 1,3" IPS dotykovým displejom, o ktorého ochranu sa stará sklíčko Gorilla Glass. Displej je tak odolný proti poškriabaniu, či prípadnému pádu. V hodinkách je využité krytie IP66, čo predstavuje odolnosť aj voči prachu či postriekaniu vodou. Behajte v daždi, užívajte si tréning bez obáv v akomkoľvek počasí. 


 Nepreberné množstvo funkcií 

 Informácie o zabehnutej trase, pulze či nadmorskej výške a tlaku jednoducho zobrazíte vďaka vstavanému snímaču. Nechýba ani funkcia krokomeru, či pokročilý monitoring spánku, výškomer, barometer a teplomer. Samozrejmosťou sú hovory, SMS správy, udalosti v kalendári a upozornenia. Cez inteligentné zariadenie možno tiež ovládať hudbu, spúšť fotoaparátu v telefóne alebo možno hodinky využitý ako hands-free zariadenie. 

Ponúkajú veľa funkcií nielen pre športovcov


Na výber niekoľko dizajnov ciferníkov

Na výber z niekoľkých designov ciferníku

Prispôsobte dizajn svojmu oku

Nastavte si vzhľad inteligentných hodiniek podľa svojho uváženia. Forever SW-500 ponúka niekoľko niekoľko možností vzhľadu ciferníku, iste si vyberiete svoj osobitý štýl.


GPS lokácia

Vďaka GPS senzoru spoľahlivo zaznamenáte ubehnutú či prejdenú trasu. Nielen to si potom môžete prezrieť v inteligentnej aplikácii vo vašom telefóne.

Hodinky majú vstavanú GPS


Kompatibilita 

 Hodinky Forever SW-500 pracujú so smartfónmi a tabletmi s operačným systémom Android (4.4 alebo novší) a iOS (7.0 alebo novší). Nastavenie a sledovanie prebieha cez aplikáciu Forever Smart app, ktorú si môžete stiahnuť v zodpovedajúcich obchodov s aplikáciami. Vďaka šikovnému zariadeniu tak môžete naplno využiť funkcie inteligentných hodiniek. 


A čo výdrž?

Forever SW-500 sú napájané pomocou batérie Li-pol s kapacitou 350 mAh. V pohotovostnom režime vydržia až 5 dní. So zapnutou GPS sú potom funkčné cca 9 hodín. Hodinky majú vstavaný reproduktor, mikrofón, GPS a zvládajú Bluetooth 4.0. Vážia 150 g.


Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra Čierna
Hmotnosť 150 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth, GPS

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Joga, Lyžovanie, Triatlon, Veslovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Záznam trasy, Tempo
Zdravotné funkcie Monitoring spánku
Smart funkcie Prehrávač hudby v hodinkách

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 120 h (5 d)
Bežná výdrž batérie 9 h (0,38 d)
Kód:  FRV021
Produktové číslo:  SMAWASW500TFOBK

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19