Obnoviť stránku

Force tretry Tourist, čierno-šedo-červené 46

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Force tretry Tourist, čierno-šedo-červené 46

Ste typ cyklistov, ktorý nerád preteká ale naopak, užíva si pohodové tempo v kombinácii s vychádzkami? V takom prípade si tieto extrémne pohodlné tretry českého výrobcu Force zamilujete. Pri jazde vám ponúknu pevné ukotvenie topánky do pedálov vďaka kompatibilite s SPD. Zároveň sú topánky oproti športovejším tretrám širšie a aj pri dlhých trasách o nich budete sotva vedieť. Ich najväčšia prednosť sa však prejaví vo chvíli, keď budete chcieť bicykel na chvíľu odložiť a prejsť sa. Mäkká a široká podrážka vás nezradí ani medzi koreňmi stromov v lese. Doprajte svojim nohám pocit ako v bavlnke na bicykli i počas chôdze.

Kľúčové vlastnosti

  • Skvelý variant na kombinované výlety
  • Vystužená špička chráni prsty na nohách
  • Pútka na jazyku a päte topánky uľahčujú obúvanie
  • Kvalitná mäkká podošva zaisťuje komfortnú chôdzu aj v teréne
  • Kompatibilné s SPD, stačí vyrezať gumovú ochranu kufrov
  • Hmotnosť 1 110 g / pár
  • Veľkosť 46 (zodpovedá bežnému číslovaniu)

Pomôžu na bicykli aj pri chôdzi

Využite SPD prepojenia s pedálmi, všetky vaše zábery sa stanú o poznanie efektívnejšie a budú vás stáť menej námahy. Anatomicky tvarovaná vnútorná vložka je pre chodidlo veľmi príjemná a zároveň sa topánky ľahko obúvajú vďaka šnúrkam a pútkam. Nevozte so sebou zbytočne ďalšie topánky na prezutie, keď môžete mať oboje v jednom. Ušetríte tak drahocenné miesto v batohu a aj svoje sily. 

Očaria vás na prvý pohľad

Českému výrobcovi Force sa podarilo pre vás pripraviť skvele vyváženú cykloturistickú tretru, ktorá zaujme svojimi vlastnosťami aj outdoorovým vzhľadom. Kombinácia šedej, čiernej a červenej vyzerá veľmi uvoľnene. Aby ani v náročnom teréne nedošlo k zraneniu, sú špičky topánok vystužené. Nakopnutý palec vám vďaka tomu rozhodne hroziť nebude.  

Parametre a špecifikácia

Typ

Určenie Unisex
Zapínanie Šnúrky, Suchý zips
Typ zámkov SPD

Veľkosti

EU 46
Mondo point 293 mm
Hmotnosť 1,11 kg

Vlastnosti a materiály

Farba Čierna, Sivá
Vlastnosti a funkcie Reflexné prvky, Ochrana proti predratiu na päte a špičke, Protišmyková guma na podrážke, Zámky nie sú súčasťou balenia
Podošva Guma
Materiál zvršku Syntetická koža

Typ

Určenie Unisex
Typ obuvi Tretry

Šport

Športové aktivity Cyklistika

Veľkosť

EU 46
Mondo point 293 mm

Farba

Farba Čierna, Červená, Sivá

Materiály

Podošva Guma
Kód:  SPTms2696
Produktové číslo:  8592627047138

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02