Obnoviť stránku

Force Lady bielo-modré

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Force Lady bielo-modré

Bez dámskych bielych okuliarov Force Lady s modrými laser sklami sa nezaobíde žiadna cyklistka, sú nevyhnutnou a dôležitou pomôckou pri jazde na bicykli. Chránia oči nielen pred slnečným žiarením, ale aj pred rôznymi čiastočkami, ktoré môžu spadnúť do oka, ako sú malé mušky alebo prach. Cyklistické okuliare sú určené pre ženy, vďaka užšiemu rámu sa hodia pre menšiu tvár.

Veľkou prednosťou okuliarov sú vsadené polykarbonátové modré laser sklá s kategóriou filtra 3 a s filtrom UV 400. Tieto sklá možno vymeniť, súčasťou balenia sú rozjasňovacie hnedé sklá s kategóriou filtra 2 a číre sklá s kategóriou filtra 1. K okuliarom dostanete aj pevné puzdro a vrecko z mikrovlákna, do ktorého môžete okuliare bezpečne uložiť. Doprajte si účinnú ochranu svojich očí s týmito kvalitnými okuliarmi Force Max.

Parametre a špecifikácia:
Balenie obsahuje:

  • pevné puzdro
  • vrecko z mikrovlákna
  • náhradné nosníky
  • rozjasňovacie hnedé sklá (kategória filtra: 2)
  • číre sklá (kategória filtra: 1)

Farba:
Biela
Hmotnosť:
24 g

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba rámika Biela, Modrá
Farba skiel Modrá
Kód:  OLP108
Produktové číslo:  8592627031892

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13